Peekabo1 Pirmkārt, man nav vīra, otrkārt svingeru saietus neapmeklēju, treškārt nekad dzīvē neesmu drā ***ies ar nepazīstamu džeku.
Tas, ka attiecīgajā diskusijā atklāju, ka ar draugu mēdzam atpūsties ar pazīstamu pāri, ar kuru dodamies kopā uz dažādiem pasākumiem, ceļojam, iedzeram vīnu un reizēm četratā ļaujamies arī kam pikantākam, ir vāji sasaistāms ar to dramatisko ainu, kuru tu uzbūri.
Es esmu pret sevi godīga un pieņemu tādus lēmumus, kādus vēlos, un ar to nenodaru nevienam pāri. Jā, es uzskatu, ka ir pilnīgi normāli, ja katrs gultā dara to, ko grib, to kas viņam un šajā procesā iesaistītajiem šķiet pieņemami un patīkami. Man, piemēram, vienalga ar ko tu guli un cik bieži.
Bet es arī uzskatu, ka nav īsti normāli publiski uzbāzties svešām sievietēm. Tas, ka sieviete piekrīt padejot, tas vīrietim nedod tiesības viņai uzmākties, kas noteikti ir uzbāzīgi un neatbildēti skūpsti. Šāda situācija ir nepatīkama un pazemojoša. Ja sievietei tas ir ok, un arī tādi gadījumi ir redzēti, tad manispēc, bet ja pilnīgi bēg projām... autoram, attiecībā uz savu koļīšanas taktiku, vajadzētu izdarīt kādus secinājumus.