Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāzas siltajās zemēs

 
Reitings 8
Reģ: 11.05.2017
Ar draugu nonācām pie secinājuma, ka vēlamies kāzas sev diviem.. :-)
Interesē pieredzes stāsti par kāzām ārzemēs, vairāk par siltām zemēm, piemēram, tenerife,karības,maldīvas, u.tml. galvenais ,lai silti :-D
  Kurā valstī/salā svinējāt, vai paši visu meklējāt/organizējāt vai caur aģentūrām,  vai viss apmierināja ,kādas bija aptuvenās izmaksas (ieskaitot lidojumu,viesnīcu), utt. :)
13.11.2017 18:13 |
 
Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
mani ari interese sadas kaazas -eloping
13.11.2017 19:23 |
 
Reitings 40
Reģ: 25.07.2012
Man bija kazas Griekija, Zantes sala. Konkretak uz mazakas salas pie Zantes salas. Tur nonacam ar laivu. Juras krasta bija ziedu arka un laulibas registretajs, kazu rikotaja un dazi vinas paligi, kas reize kluva par musu lieciniekiem. vis bija skaisti. Sakuma fotosesija uz salas ar fotografi. Tad pie musu dziesmas es gaju basam kajam pa smiltim lidz arkai, kur mani gaidija virs. Pec zverestiem bija deja, sampanietis un zemenes. Tad brauciens atpakal uz Zantes salu, kur norunataja restorana bija ieprieks saskanotas vakarinas diviem. Bija tris edienu vakarinas plus augli, torte un vins. torti neapedam, to mums iedeva lidzi. Bija super brokastis viesnica :D. Tad mes parcelamies uz citu viesnicu, kur pavadijam medusmenesi (nedelu).
Kazas mums rikoja interneta sameklets kazu rikotajs. Jauka sieviete, kas izprata musu velmes un viss bija tiesam loti skaisti. Vienigais pievila kazu pakete ietilpstosais frizieris un grimetajs. Lai gan biju sagatavojusi bildes kadu frizuru velos, rezultats nebija ne tuvu tadam. Diemzel sava rakstura del neko neiebildu un nepaludzu parveidot, bet nu nebija ari nemaz tik briesmigi. Vienkarshi izsapnotj bija savadak. Tapec tada gadijuma, labak vai nu pasai sapuceties, vai ari frizierim lugt vienkarsu matu sakartojumu, piem. vienkarsi savilnotus matus.
Par izmaksak kopa isti neatceros. Parasti tas mainas ari no izveletas kazu paketes. Mums tas bija apmeram 3000 eiro.
13.11.2017 20:38 |
 
Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
Gribu bildinājumu, gribu kāzas!
13.11.2017 20:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits