Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Īre un video kameras izvēle

 
Reitings 1069
Reģ: 15.06.2016
Sveiki! Vai esat kādreiz kaut ko īrējuši vai ņemuši kaut ko nomā? Kāda ir pieredze?

Kāpēc es jautāju?
Pavasarī gribu aizbraukt kaut kur ceļojumā uz Eiropu. Var būt Parīzi vai Romu. Un gribas tur kaut ko pafilmēt, lai pēc tam vēlāk varētu paskatīties un atcerēties kur es biju un kā es pavadīju laiku. Vienu vārdu sākot, uztaisīt vlogu kā piemēram Keisijam Neistatam. Līdz ar to rādās daži jautājumi. Lai video izskatītos labi man vajadzēs papild rīkus. Un ir šādi varianti.

1)
Paņemt savu kameru un nopirkt priekš viņas stabilizatoru. Bet problēma ir tā, ka tie stabilizatori priekš kamerām maksā ļoti dārgi: sākot no 400 eiro. Priekš manis tas ir dārgi, jo es pēc tam netaisos to lietot ikdienā. Man vajadzīgs tās stabilizators tikai priekš ceļojuma, bet pēc ceļojuma viņš man visdrīzāk gulēs skapī un krās tur putekļus.

2)
Nopirkt iPhone, jo priekš tālruņiem stabilizatori maksā krietni lētāk: var tos dabūt jau no 150 eiro. Sanāk diezgan lēti: iPhone (36 €) un stabilizators (150 €).

3)
Paņemt stabilizatoru kādā no fototehnikas nomas servisiem.

4)
Nopirkt stabilizatoru, aizbraukt ceļojumā, atgriezties mājās un atdot viņu atpakaļ veikalā. Esmu dzirdējis, ka preci var atdot atpakaļ veikalā 14 dienu laikā bez jebkādiem paskaidrojumiem un pēc likuma veikalam ir jāatgriež tev naudu. Šīs variants man patīk visvairāk, jo šeit es vispār nezaudēju ne santīma. Vai tas ir reāli?

Lūdzu
, uzrakstiet ko jūs domājat par ceturto variantu un kādi jums vispār ir ieteikumi sakarā ar visu šo vlog tēmu?

Kas jūsuprāt ir labāk:
iPhone vai kamera? iPhone izskatās ērtāks variants, jo viņš ir vieglāks. :-/

Un ko jūs domājat par nomu?
Es speciāli ieminējos par nomu, jo tas izskatās ne pārak dārgi, bet brālis mani no tā attur. Viņš sāka, ka šādos servisos apčakarē cilvēkus: man var iedot jau sabojātu lietu ar kaut kādiem defektiem un pēc tam, kad es pēc sava ceļojuma viņu atgriezīšu atpakaļ, man veikalā neatdos ķīlu, jo es to ierīci it kā esmu salauzis.

Esmu sajukumā
(t)
11.11.2017 02:28 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ar selfie stick nevar iztikt?...
Un kam tev tas stabilizators tik ļoti vajadzīgs? Kamerām tas jau ir iebūvēts. Noliec uz kaut kādas cietas un līdzenas vietas aparātu un filmē - nebūs sliktāk par veikalā pirktu stabilizatoru. ;-)
11.11.2017 05:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)