Kuru IPhone izvēlēties?

Patīk
Reitings 3574
Reģ: 09.08.2016
Saprotu, ka tikko iznācis jaunais X, bet vai ir tik labs?
Godīgi sakot pēdējiem modeļiem - 6,7,8 neredzu atšķirību. Varbūt kāda ir iedziļinājusies un ir viedoklis kurš varētu būt ņemams modelis?
06.11.2017 08:57 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
nevis kaut kādu kalkulatoru

Labs. :D
07.11.2017 20:30 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 14.05.2013
Man ir 7+
Pirms tam bija Samsung Galaxy Note 4 ta ka jau biju pieradusi pie liela telefona.
Neko sliktu nevaru pateikt, telefons darbojas godam :-)
07.11.2017 21:14 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Tas gan fakts, telefona kamera varbūt ļoti laba, bet ja nav ķēriena fotografēt tad nebūs vienalga kāds telefons rokā.
Cilvēki pērk telefonu it kā ar labu kameru, bet tās iespējas nemāk izmantot.
Bet tas tā, atkāpe no tēmas.
Man nav iphone un nebūs, jo šķiet neadekvāta cena, es pērku tādu telefonu kas šķiet saprātigā summā ar maksimāli labākajām iespējām ko tas piedāvā.
07.11.2017 21:23 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Vai tādi atvērtie līgumi ir patiešām "apnika šis , gribu jaunu " bez papildus piemaksas , ja teiksim jaunākais Iphone ir 2x dārgāks par to , kuru tu biji ņēmusi kredītā ?
Loģiski, ka summa var mainīties, ja izvēlēšos dārgāku modeli. Bet jāatzīmē, ka telefonu cenas nepārtraukti krītas.
kāpēc nepadomāji par ekrāna izmēru pirms ? Vai tiešām tik grūti apskatīties telefona parametrus pirms to iegādes un izspriest , derēs tev tā vai nē , nekā sūdzēties par ekrāna izmēru pēc 6 mēnešiem ?
:-D Es nesūdzos, tikai apgalvoju, ka esmu nolēmusi izmantot atvērtā līguma priekšrocības, un jūtos par šo faktu ļoti apmierināta. Telefona iegādes brīdī man vaicāja - vai vēlaties atvērto līgumu? Es teicu - jā, noteikti, jo man tik ļoti ērta šķiet iespēja vajadzības gadījumā modeli iemainīt, un tagad radās tāda vajadzība. Bet tikpat labi es varētu iet iemainīt tikai tāpēc, ka sagribējās citādāku, jaunāku un viss. Telefons taču ir tikai manta, lieta. Tad jau apģērbu, apavus, rotas utt. arī nedrīkst pārāk bieži mainīt.
07.11.2017 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits