Vai tādi atvērtie līgumi ir patiešām "apnika šis , gribu jaunu " bez papildus piemaksas , ja teiksim jaunākais Iphone ir 2x dārgāks par to , kuru tu biji ņēmusi kredītā ?
Loģiski, ka summa var mainīties, ja izvēlēšos dārgāku modeli. Bet jāatzīmē, ka telefonu cenas nepārtraukti krītas.
kāpēc nepadomāji par ekrāna izmēru pirms ? Vai tiešām tik grūti apskatīties telefona parametrus pirms to iegādes un izspriest , derēs tev tā vai nē , nekā sūdzēties par ekrāna izmēru pēc 6 mēnešiem ?
:-D Es nesūdzos, tikai apgalvoju, ka esmu nolēmusi izmantot atvērtā līguma priekšrocības, un jūtos par šo faktu ļoti apmierināta. Telefona iegādes brīdī man vaicāja - vai vēlaties atvērto līgumu? Es teicu - jā, noteikti, jo man tik ļoti ērta šķiet iespēja vajadzības gadījumā modeli iemainīt, un tagad radās tāda vajadzība. Bet tikpat labi es varētu iet iemainīt tikai tāpēc, ka sagribējās citādāku, jaunāku un viss. Telefons taču ir tikai manta, lieta. Tad jau apģērbu, apavus, rotas utt. arī nedrīkst pārāk bieži mainīt.