Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Džeka rassela suņi

10 gadi
Reitings 297
Reģ: 01.07.2014
Kam ir pieredze, ko sakiet?
Daudzi saka, ka super aktīvie un grūti ar viņiem, irkāda kurai ir te un var padalīties ar reālo, ganpozitīvo, gan negatīvo pieredzi?
04.11.2017 00:09 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2009
Mana vīrieša māsai ir. Grauž un ārda visu pēc kārtas. Pēc rakstura diezgan nešpetna, ļoti bieži var uzrūkt bez iemesla un ir ļoti greizsirdīga. Mazi bērni ne visai patīk. Tas tā pa lielam. Tagad galīgi negatīvi visu sarakstīju, bet tas ir tikai mans viedoklis par vienu konkrētu suni. Noteikti atradīsies kāda ar pozitīvu piemēru. :-)
04.11.2017 00:25 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Mums ir garspalvainā Dzeka Rassela meitene, ņemta no patversmes (pieminu šo, jo paņēmām viņu divu gadu vecu un nezinām, kas bija par stāstu pirms tam, kas varētu ietekmēt raksturu). Fantastiska maza personība, kā jau terjeri (man liekas, ka pieder pie terjeriem). Neko negrauž, izņemot pašas mantas, baidās no lieliem suņiem (dažreiz mēģinās uzbrukt), baidās no pastaigām (nedomāju, ka tas dēļ sugas gan). It kā ir aktīva, bet nav tā, ka intensīvi jādomā, kā to enerģiju jātērē. Viņa ļoti pieķeras dažiem konkrētiem cilvēkiem un būs skaidri redzams, kuri viņai nepatīk. Uzticama, bet ar mazu bērnu, kura gājieni nav paredzami, vienatnē neatstātu. Šunelis ļoti mīļš, par pasīvu vai kautrīgu nenosauksi, man ļoti patīk viņas raksturs. Nezinu, vai tas tikai mūsējai, bet viņa ir ļoti alerģiska (kas parasti izpaužas ādas niezē).
04.11.2017 00:48 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Mums pašiem ir hiperaktīvs suns un katru dienu ejam uz suņu parku, esam iepazinuši visdažādāko šķirņu suņus tiešām ļoti lielā skaitā... Lai cik ļoti man patiktu Džeka Rasela terjeri vizuāli, es sev nekad neņemtu puiku. Meitenes jā, ir foršas, paklausīgas, arī piemīlīgi izskatās. Džeka Rasela puikas, pilnīgi visi sastaptie, ir mazi hiperaktīvi seksuāli manjaki. Man nepatīk. Patika līdz brīdim, kamēr iepazinu šķirnes īpatnības, vairs nepatīk. Mums jau pazīstamie cilvēki suņu parkā iesmīkņā, ja iekšā nāk kāds Džeka Rasela terjers, tad labāk ir pakoties prom.
04.11.2017 01:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits