Ooo gribu to raidījumu noskatīties.
Es strādāju bērnu namā un uz psihoneiroloģisko slimnīcu bez iemesla nesūta. Viena meitene, kuru tur aizsūtīja nodarbojās ar sutenerismu un lietoja kokaīnu. Domāju būtu stulbi nelikties ne zinis un glaudīt viņai galvu, kas visas jaunās meitenes tikai pārdotas. Otrai bija nopietnas atkarības ar alkoholu, vēl joprojām ik pa laikam dzer, bet tagad vismaz mācās tehnikumā un atzīst to, ka slimnīca esot bijis kā cietums. Jūs nezināt tās meitenes, es sākumā arī nezināju, saskatīju viņās tikai bērnus, kas ir daudz cietuši, bet sarunās ar viņām, tu vienmēr kaut ko muldēsi un nesapratīsi, jo viņām vislabāk zināms un pie speciālistiem ar varu nevienu aizdabūt nevar. Tik maļam par to, ka jāapmeklē narkologs, psihiatrs vai vismaz psihologs un smilšu terapija, bet ne jau vainot visus pie savām problēmām. Visu laiku jāklausās, ka esam bomži, ka bardaks pats no sevis rodas un darbinieki bez maz vai ir apkalpojošais personāls. Alga ir 450, bet es nesūdzos, jo dzīvoklis man ir nācis ar vecāku atbalstu un es pati esmu augusi ģimenē, kur tēvs ir alkoholiķis un atceros cik grūti bija, kad nebija ko ģērbt, ēst mājās nebija pagatavots, vienmēr kājas slapjas un katru ziemu bronhīts. Tēvs teica, ka nākotnē būšu bomzis, bet tā vietā es gāju uz skolu un baidījos par neattaisnotiem kavējumiem, lai gan par tiem man nekāds brāziens nedraudēja, jo vecāki bija aizņemti ar savu attiecību problēmām. Gribēju strādāt ar šiem bērniem, lai iedvesmotu, ka neatkarīgi no tā, kas ir bijis, likteni nosakām mēs paši, bet reti, kurai interesē tava personīgā pieredze, ja nu tikai tas vai tev ir sekss un draugs?