Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Izsitumi uz dzimumorgāniem

 
Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Sveikas! Tā kā ginekologa un dermatologa pieraksts vien pēc nesēļas, vēlējos noskaidrot, varbūt kādai ir bijusi līdzīga problēma un varētu ieteikt profilaktiskas ārstēšanas metodes.
Lieta sekojoša - pirms aptuveni 1,5 ned dzimumorgānu apvidū sāka parādīties tādas kā mazas, sarkanas čūliņas (nevis grupveida, bet katra atsevišķi kā pumpa) dažādās vietās. Kad drusku sadzīs, paliek kā sarkani pleķi. Domāju, ka ar skūšanu varbūt esmu sabojājusi ādu, likos ar to mierā, bet nekas nebeidzas - kā vienas pāriet, tā nākamās metās. Vīrietim, ar ko esmu kopā, nekādu problēmu tajā zonā nav, to jau noskaidrojām, vismaz ne vizuālā veidā. Godīgi sakot, esmu sadomājusies visu to ļaunāko un nesaprotu, kas pie velna tas par draņķi. Jāpiebilst, ka 2ned pirms pūslīšu parādīšanās bija piemetusies piena sēne. Jāatzīst, ka nez vai higiēna pie vainas, vienmēr par to ļoti rūpējos, visu mazgāju ar speciāliem līdzekļiem utt.
02.11.2017 23:53 |
 
Reitings 254
Reģ: 06.09.2017
Ja apmatojuma likvidēšanā lieto skuvekli, tad, iespējams, tas tiešām no skūšanās Ja vēl neesi bijusi pie ārsta, tad grūti tā uzstādīt diagnozi bez izmeklējumiem, taču uz doto brīdi, vismaz man, izklausās pēc ādas reakcijas uz skūšanos. Pati arī savulaik izmantoju tikai skūšanos kā vienīgo apmatojuma likvidēšanas veidu, tāpēc iekaisumi un izsitumi bija pierasta parādība. Kad nomainīju skūšanos pret vaksāciju, problēmas pazuda.
03.11.2017 00:44 |
 
Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Hmm, nu šī īstenībā diezgan jēdzīga doma - apmatojuma skūšana palika arvien nepatīkamāka. Jādomā, vai patiesi skūšanās var novest pie tik trakas infekcijas. Kā vislabāk būtu attiecīgo infekciju dziedināt?
03.11.2017 01:41 |
 
Reitings 254
Reģ: 06.09.2017
Manuprāt, var un kā vēl! Kā jau minēju, agrāk pati izmantoju skūšanos kā vienīgo apmatojuma likvidēšanas veidu, un līdz ar to, ņemot vērā to, ka matiņi, ja tos skuj ar skuvekli, ataug ļoti ātri, skuvos gandrīz katru dienu, līdz ar to beigu beigās, pa cik konkrētajā zonā ir ļoti jutīga āda, parādījās sāpīgi izsitumi. Varu ieteikt pasmērēt ar kādu kopjošu ziedi un kādu brīdi izvairīties no skūšanās. Ja izsitumi paliek mazāk vai pazūd vispār, tad skaidrs, ka problēma ir skuvekļu izmantošanā un līdz ar to, kad āda atkopsies, vari izmēģināt kādu citu apmatojuma likvidēšanas veidu. Ja nepāriet, tad gan pie ārsta. :)
04.11.2017 00:33 |
 
Reitings 294
Reģ: 25.09.2016
Nu nezinu vai no skūšanās var rasties čūlas . Varbūt vari atrast google bildi un ielikt kā izskatās tās čūlas . Patausti vai cirkšņos limfmezgli nav palielināti .
04.11.2017 11:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits