cilvēks tā pa īstam spēj apzināties savas spējas un augt.
Arī piekrītu kampanella rakstītajam , kāpēc man būtu jālien ārā no kkādas komforta zonas , ja esmu laimīga ar to , kas man ir un , ko daru ? Man liekas otrādāk , ka tie , kuri nepārtraukti iesaistās jaunās avantūrās ir sava veida nelaimīgi cilvēki , kuri skrien kā vāveres ritenī un nemāk papriecāties par šodienu , pat par to rutīnu , kas ir . Viņiem vajag vēl un vēl , un vēlJa es nelīstu ārā no komforta zonas, tad visticamāk, visu dienu sēdētu dīvānā un ēstu saldumus. Vai šādā gadījumā savā komforta zonā es jūtos laimīga? Ne pavisam! Ja laikā, kad es sēžu un riju saldumus, man piezvana un saka: cmoon, ejam uz ūdens atrakciju parku, man vajadzētu milzu apņēmību, lai izkāptu no savas komfora zonas, atlipinātu dibenu no dīvāna. Vai es justos nelaimīga pēc sevis piespiešanas? Tieši otrādi, pēc tam es justos sev ļoti pateicīga, ka neļāvu savam slinkumam sevi uzvarēt un saņēmu pozitīvas emocijas. Vienam komforta zona būs strādāšana fabrikā, alus dzeršana pie televizora vakaros un iziet no savas komforta zonas viņs ne par ko negribēs, jo trūkst smadzeņu kapacitātes un mērķu dzīvē. Vai viņš ir labāks par kādu, kurš nemitīgi nodarbojas ar dažādām aktivitātēm, brauc ceļojumos un saprot, ka dzīve ir viena un nevēlas to izniekot? Gan jau neviens no viņiem nav labāks viens par otru, jo galu galā mēs visi nosprāgsim un neviens par mums neatcerēsies, bet manās acīs otrais variants tomēr būtu tīkamāks. :-D Cilvēku sparīgums arī atšķirās. Kas vienam tīrais nieks, otram sevis laušana. Es vel saprastu, ja ar vāveres riteni tu asociētu situāciju, kura cilvēks raujas pa vairakiem darbiem un to vien dara kā uztraucas par sadzīves sūdiem. Lūk, tā manā skatījumā, ir izniekota dzīve.
Un te es nerunāju , ka kādam būtu jājūtas lepnam ar 9 klašu izglītību un cigarešu tirgošanu centrāltirgū vai gadu gadiem strādāšanu lielveikala kasē .es jau pateicu , ka runa nav par galējībām un patiesi zemu dzīves līmeni , kur "sēdēšana tikai uz dīvāna un čipšu ēšana" tik tiešām asociētos ar tukšu un glupu personību .