Es drauga jubilejā biju pacentusies un cēlu galdā vārītus kartupeļus, mērci, salātus un citas piedevas (marinētus gurķīšus, sēnītes un dažādus lečo), kā arī izcepu gan cūkgaļas cepeti, gan mencas filejas, gan vistu šķiņķīšus. Pieaugušie priecājās par iespēju izvēlēties starp cūciņu un zivtiņu - lielākoties virieši ēda cūkgaļas šķēles, sievietes deva priekšroku zivij, bet vistas šķiņķīši bija domāti bērniem. Bet nu es tik daudz sacepu, ka zināju - noteikti pāri paliks. Ja daudz maz rēķina "uz galviņām", tad tā dažādot droši vien nevajag.
Kad "siltais" bija pieveikts, uzklāju otro roundu ar Sky gaļas salātiem un draudzenes sagatavotajiem, īpaši garšīgajiem, pupiņu salātiem un manis pašas komplektēto siera plati un gaļas plati, kā arī grauzdētu maizīti ar trīs veida tapenādēm.
Saldajā bija veikala kūka, kafija un katram, kurš vēlējās vai drīkstēja, glāze dzirkstošā vai upeņu balzama.
Mēs ar draudzenēm, svētkos vīnu baudot, lieliski iztiekam ar nelielām uzkodām - dārzeņiem, vīnogām un sieru, bet, ja mammas, tēti, omas un opji nāk - tad tas siltais ir tieši laikā.