Man tieši nesen bija dzimšanas diena, bija sabraukuši radi. Gatavoju krāsnī ceptus hasselback kartupelīšus (iegrieztos gandrīz līdz galam, bet ne pilnīgi, ar olīveļļu, sāli un rozmarīnu... sanāca ideāli, kraukšķīgi, bet iekšā mīksti, garšīgi), vīrietis pagatavoja vistu, klāt bija salāti - rukola, redīsi, ķirštomāti, gurķi, avokado un mīkstais siers ar garšvielām.
Uzkodām uztaisīju rosola trauku, jo zinu, ka viesiem garšo. Uzkodām bija lašmaizītes, olīves, dārzeņu plate, sieru plate, gaļas plate un arī vegāniskie groziņi - sablenderēti zirnīši ar avokado un garšvielām - iesaku, garšoja pēc siera salātiem, bet izskatījās ļoti amizanti, gaiši zaļā krāsā. (l) Dekorēju ar olīvēm. Vēl bija augļi.
Saldajam mamma bija atvedusi torti, bet es biju uzcepusi saldā kartupeļa brauniju.
Es gan pārcentos, jo ēdamā bija ļoti par daudz. :-D:-D:-D