Nu, produkti nav tik svarīgi kā prast ar tiem apieties.
Ieteiktu sākumā neaizrauties ar visādām bāzēm (varbūt vienīgi acu ēnām), setting sprejiem utt. Sāc ar pamatkomplektu - tonālo krēmu vai BB, neuzkrītošu vaigu sārtumu (es visbiežāk izmantoju brūnganu/taupe vaigu sārtumu, jo izskatās dabiskāk par rozā vai oranžīgu un nedaudz iekonturē seju, iztiekot bez sevišķas tehnikas), pāris acu ēnas. Kad es tik tikko sāku krāsoties, man bija ļoti mīļas šīs ēnas:
Iesācējam labi toņi, kā arī grūti nošaut greizi ar uzklāšanu. Galvenais, acu ēnas smuki jāizpludina, lai ir pāreja. Vislabāk to darīt ar šāda tipa otiņu (https://tigi-cosmetics.com/wp-content/uploads/2016/06/TIGI_Brush_Blending_S.jpg), bet tik gaišas ēnas kā tās, kas augstāk, sākumā var pat smuki uzklāt ar aplikatoru, kas nāk klāt.
Varbūt vēl kaut ko uzacīm - piemēram, želeju ar toni vai zīmuli (bet skaties, lai ir bišķīt gaišāks par dabīgo uzacu toni, ja tās ir tumšas, vai mazliet tumšāks par dabīgo toni, ja esi blondīne).
Es gan ieteiktu izdomāt, kādu "starta komplektu" vajag un aiziet uz veikalu vai stendu, kur pieejami vizāžisti - MAC vai Inglot. Ļoti iespējams, ka tas būs jēdzīgāk.