Arī par čolkām nedomāju, man tāda nav bijusi jau no sākumskolas. Sapņu frizūra ir šī. Man ir pūkaini un viļņaini mati. Lai tiktu pie šādiem, laikam daudz būtu katru rītu jāčakarējas
Kāda vispār būtu Jūsu sapņu frizūra, bet kuru būtu bailes realizēt?
Man jau ir :D Man ir garā čolka, izskatās ļoti labi, domāju kā gan es bez tās varēju dzīvot :D Bet tagad esmu nobriedusi mainīt matu krāsu, ar griezumiem esmu eksperimentējusi līdz vēmienam, un esmu atgriezusies pie garajiem matiem, tagad domāju par gaišajiem matu toņiem, no tiem man gan ir bail :D:'-(
Man čolka patīk! Ļoti daudz gadus ir, daudzi saka, ka ļoti piestāv. Variēju ar taisno čolku puslociņā un slīpo. Pirmajā bildē ir ok garums, tikai ne griezums :D Pēdējā bildē jau, manuprāt, izskatās nevīžīgi, jo pārāk gara un krīt acīs. es pie tāda garuma neko cauri neredzu un ļoti traucē.
Man vienmēr ir bijusi čolka. Bērnībā taisnā, tagad slīpā. Nepatīk, bet īsti neesmu nobriedusi to pieaudzēt pie pārējiem matiem, kaut ko uz pieres tomēr vajag. Sapņu frizūra, kuru bail realizēt? - Nav! Ir tikai sapņu frizūra - gari, biezi mati, bet nespīd.
Pirmā bilde man patīk vislabāk, otrā - ne visai, bet, to sakot, iespējams, ka citā izpildījumā patiktu daudz labāk. Trešā - itkā patīk, bet nespēju nedomāt par to, ka mati lien acīs. Pašai periodiski uznāk, ka vajag nogriezt, nogriežu, bet, tā kā esmu slinka gājēja pie friziera, tā ātri ataug.
Nu jā, laikam slikts piemērs ar to Kardašjanas čolku, izskatās kā no krūmiem lūrētu:-D Man čolka bija kaut kad pamatskolas laikā-nepatika, bet tagad domāju savādāk. Pirmajā bildē ir ar kaut ko līdzīga man, ieskaitot sejas formu, iepatikās tieši šis garums.
Tā kā man visu laiku jāstaigā ar savāktiem matiem, un ar čolku savākti izskatās būtiski labāk, ik pa laikam nogriežu, slīpo. Uz vasaru atkal nepatīk, uz ziemu atkal gribas čolku. Kaitina, ka nevaru vienkārši nolemt, jā vai nē. Īsās gan ļoti nepatīk, liekas ļoti nesievišķīgas. Neesmu redzējusi vēl nevienu sievieti, kam īsā čolka piestāvētu...
Nepatīk man īsās čolkas, man patīk "normālās" :D ja piestāv, protams. Man agrāk bija čolka, bet vairs gan negriezīšu, man liekas, ka labāk bez. Pašai tagad man gribas īsus matus. Nedaudz bail, bet es saņemšos.
Patīk šāda tipa čoklas (dažādu garumu, biezumu bijušas), ik pa laikam nogriežu - attaudzēju-nogriežu-ataudzēju. Tagad sen neesmu griezusi, ik pa laikam atkal sagribās, bet bez tomēr ērtāk (sportojot var savākt visus matus un nekas neplivinās acīm priekšā). ir bijušas arī taisnās čolkas, bet tās tomēr nē, nav man.