Sveicinātas meitenes, gribu padomu no malas. Ar draugu bijām kopā 5 gadi. Jau 3 gadi tuvu attiecību nav, tikai katru dienu saskrienamies darbā. Šo 3 gadu laikā viņam bija cita, bet ar to ja pareizi zinu arī pašķīrušies, nu vismaz kopā nedzīvo un nav dzīvojuši. Visu šo laiku ar mani ir uzturēts kontakts, jo kopā strādājam, katru dienu pie manis gāja kabinetā un runājās, kā arī man zvanīja. Ja man ko vajadzēja no tehniskiem jautājumiem nekad neatteica palīdzēt. Bet tai pat laikā tik pat daudz ir arī sliktā. It sevišķi pēdējā laikā viņa uzvedība ir neciešama. Vienmēr atrod kaut ko neciešamu ko pateikt, gandrīz pazemot. Ir nedēļas, kad zvana gandrīz katru vakaru, bet tad atkal- uz pāris nedēļām klusums. Saprotu, ka mums nekas labs vairs kopā nebūs, gribas vienkārši pielikt treknu punktu un pateikt VISS! Bet saprotu, ka katru dienu viņš būs jāredz darbā. Ar viņu kaut ko runāt, gandrīz nav iespējams, viņš psiho, dusmojas un vispār nemīl runāt par tādām lietām. Ko jūs man ieteiktu darīt, jo no malas jau labāk redzams.