Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neizskaidrojams klepus

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Sveikas!
Manam draugam jau gadiem ir kaitinošs, neizskaidrojams klepus - kairinājums kaut kur krūškurvja augšdaļā, kaklā. Gājis pie pulmonologiem un daudziem citiem ārstiem. Pie gastrologa atklājās kuņģa iekaisums, kas varrrbūt varētu būt saistīts, bet arī - cenšas ievērot diētu, bet nekādu uzlabojumu. Uz kuru pusi meklēt cēloni? Kādus izmeklējumus lai tālāk veic? Varbūt vēl kādai tā bijis?
12.10.2017 00:59 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Atvilnis? Nu, ja guļot tas klepus ir vēl sliktāks.
12.10.2017 05:40 |

Reitings 354
Reģ: 29.12.2013
Pie LORa ir būts? Tas tiešām var būt atvilnis, kas sakairina kaklu, un līdz ar to klepus veidojas.
Man pašai ir nācies aizsmakumos iedzīvoties atviļņa dēļ. Nu neko, izdzēru omeprazola vai kāda tās pašas grupas preparāta kursu, un uz laiku bija miers. Man īsti tās diētas nelīdzēja, līdz ar to periodiski ir zāles jāpadzer.
12.10.2017 06:37 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Jā, var būt no kuņģa. Man bija līdzīgi, klepus gan ilga nevis gadiem, bet kādus divus mēnešus. Bija stingri jāpieturas pie diētas, nekādas ēšanas guļus stāvoklī (piemēram, arī pusguļus dīvānā), nedrīkst ēst vismaz divas h pirms miega, un bija jālieto arī zāles.
No ārstiem vēl LORs un gan jau vērts sīkāk kuņģi ar pārbaudīt, kas tieši par iekaisumu utt, jo tomēr baigi ilgi viņam tas klepus.
12.10.2017 10:16 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
No dabīgākiem līdzekļiem Frutin tabletes var nopirkt, man palīdzēja, tiesa gan, efekts nebija uzreiz, jāpalieto pāris nedēļas.
12.10.2017 10:18 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Man ar mammu laikam ir kas līdzīgs . Nezinu ,kā īsti tavam draugam , bet man bieži jākrekšķinās . Tāda sajūta , ka kaklā , starp degunu un kaklu sakrājas biezās siekalas , kuras tur pielipušas un traucē . Tad ir jākrekšķinās , jāklepojas . Kad izklepoju , tad iznāk tieši tās biezās siekalas apm kā puņķi . Mammai ari tas pats . Viņa bija izmeklēties un neviens neko neatrada - tur varētu būt pie vainas ne tikai kuņģis , bet arī deguna mandeles , vairogdziedzeris , alerģijas . Viens no ārstiem pateica , ka ta laikam ir alerģija pret kaut ko -sauss gaiss vai tml.
Es sev nevaru atrast likumsakarību , kad pavairojas tas , kad samazinās .
12.10.2017 11:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits