un so naudu labbak uzdavnat kadam slimam bernam, ne valstij...bet mulki ir un paliek mulki
Tad kāpēc tie tiek radīti - tiešām lai palielinātu kopējo valsts dzimstību, vai tomēr tāpēc, ka vēlēšanās radīt pēcnācējus primitīvu iemeslu dēļ?
Nē, jo pie mums pārtraukto sauc par izsargāšanos, tas no citas diskusijas.
Ja tas tiktu sakārtots, tad arī melno darbu darītāji varētu atļauties radīt bērnus.
Tad kāpēc tie tiek radīti - tiešām lai palielinātu kopējo valsts dzimstību, vai tomēr tāpēc, ka vēlēšanās radīt pēcnācējus primitīvu iemeslu dēļ?Saki ka kads dzemde vakstij ne sev???????KURA TA IR PARADISI LUDDZU?:-O:-O:-O:-O:-O
Es saprotu nodokļu nemaksātājus- viņi dzīvo tagad un nezina, kas notiks pēc tiem n gadiem, kad viņiem pensija pienāks vai kāds cits pabalstsculvek kada pensija? Es uz tadu pat neceru, reali penaktos pec aptueni 2 it gadiem, bet gan jau tad bus visi 75 gadi...neslimoju, un NVA neeesmu gadiem.... pabalstus ar nekadus nevajag no sis valsts. Darba mums un azzinam ar pat ja velies iet prom nedd vienosanos, lai noturetu cilvekus. Ji ne jau visi var atlauties gaiit NVA pabalstu 3 menesus ja iet pec pasa velesanas... ta ka par ko es maksaju nodoklus vells zin...
culvek kada pensija? Es uz tadu pat neceru, reali penaktos pec aptueni 2 it gadiem, blaboju
vakar atradu vēl vienu iemeslu, kādēļ gribas prom.nevis:
Domāju braukt prom, jo man octas cena palielinājās.