Man ir tāda diezgan nenopietna, bet tomēr šobrīd aktuāla problēma. Ir tā, ka pēdējos dzīves gadus biju pieradusi gulēt kaila, tā jutos ērti un komfortabli. Diemžēl patīk arī gulēt pie atvērta loga (vēdināšanas režīmā), taču nesen nomainīju dzīvesvietu, un tagad saprotu, ka man ir vēsi, kā arī veselības apsvērumu dēļ gulēt kailai vairs nav prātīgi.
Pagaidām izlīdzos ar platu T - kreklu, taču gribu tikt pie kārtīga nakts tērpa - vismaz diviem. Biju ieskrējusi tirdzniecības centrā, pavirši izstaigāju apģērbu veikalus, bet viss ko redzēju, bija bērnešķīgi nakts šortiņi + topiņš ar aitiņām, vai arī kas seksīgai veļai līdzīgs.
Pie mājām ir veikaliņš, kur varu dabūt platus, garus omīšu stila naktskreklus ar puķītēm. Draudzene sacīja, ka guļot garajās pidžamas biksēs un jaciņā ar garām piedurknēm - man tas tomēr liekas par daudz. Gribas arī daudz maz pievilcīgi sava vīrieša acīs izskatīties. Bet pati nezinu, ko gribu.
Nav īsti vēlmes daudz eksperimentāli vazāties pa veikaliem. Kādu nakts tērpu lai izvēlas un kur ir plaša izvēle?