dakterei taču ir tikai 2 iespējas, vai nu ar savu parakstu apstiprināt, ka bērni veseli (šādu papīru prasa BD), vai arī dot man to nolāpīto lapu cik nu ilgi būs nepieciešamība, vai ne?
momentāli nomainītu dakteri.
Gangsters, bet Tu taču saproti, ka visi nedzīvo Rīgā un citās pilsētās situācija var būt labāka.
ka, ja es būtu laba māte, tad paliktu vel kādu gadiņu, divus mājās...Tad tu viņai tikpat atklāti paud savu viedokli, ka nauda par ko uzturēt bērnus no gaisa nekrīt, kokos neaug. Un tas, ka tu atsāki strādā, tevi par sliktu māti nepadara.
bet dakterei taču ir tikai 2 iespējas, vai nu ar savu parakstu apstiprināt, ka bērni veseli (šādu papīru prasa BD), vai arī dot man to nolāpīto lapu cik nu ilgi būs nepieciešamība, vai ne?Tieši tā, ja bērni nav veseli, viņa nedrīkst rakstīt zīmi, ka bērni ir veseli, tāpēc jādod slimības lapa, cik ilgi tas nepieciešams.
norma pirmsskolas vecuma bērniem ir slimot ar iesnām un saaukstēšanos 12 reizes gadā! Tajā neiekļaujas vēl rota vīrusi vai citas vīrusu saslimšanas
Nu saproti, es arī nedzīvoju Rīgā. Un nopēros pamatīgi, lai atrastu pediatru. Nesaku, ka situācija tāda ir visur, runāju tīri caur savu pieredzi. Un tur arī rodās tā neapmierinātība ar ārstiem - jo tiekam nevis pie labākā/ vēlamā, bet tā, kurš gatavs pieņemt.Nu bet saproti, es pat varēju izvēlēties un tiku pie sev tīkamākā pediatra. :D
Ogo. Katru mēnesi pa iesnu tūrei + vēl dažas vīrusinfekcijas gadā. Un sanāk, ka nedēļu dārziņā, 2 mājās.
Bet jāatzīst, ka tās iesnu/ klepu kūres katru mēnesi nebūtu, vai vismaz būtu mazāk, ja liela daļa vecāku godprātīgi mazos ārstētu mājās, nevis slimus laistu dārziņā.
Nu bet saproti, es pat varēju izvēlēties un tiku pie sev tīkamākā pediatra.