Maksā hesītī vairāk nekā tavās izbrāķētajās vietās, nu ok, nav prestiži, tāpēc negribas. Benzīntankā vai kādā veikalā tikpat maksā (nedaudz vairāk, kā izbrāķētajās), a tas būs tas prestižais darbs un vieta? Tie visi ir darbi, kur nevajag nekādu izglītību, bakstīt pogas vai tīrīt var iemācīties, atalgojums tur ir tāds, kāds ir, un tici man, papildus ienākumiem tas ir ok šeit, jo tomēr kā pamatdarbu to daudzi neizvēlas, ja var ko citu apgūt un tā tālāk. Kādas tad būtu prasmes, punkti, kuri izceļ tevi no visiem citiem studentiem, tas būtu jāapdomā. Vēlēties var daudz ko, bet cena tirgū ir tāda, kāda ir. Es arī par apkopējas darbu, piemēram, sagribētu 5eiro stundā, jo nu grūts darbs, es tērēju savu laiku, gribu pelnīt un domāju, ka būtu šādi jāmaksā, lai paēst var tas, kurš to dara. Taču parādīs vidējo pirkstu. Tev vēl ir ''prasība'', lai to var apvienot ar mācībām, kas vēl to visu apgrūtina. Un kādā jomā mācies, nav lietderīgāk tur ko sākt darīt, vai tomēr galvenais šobrīd ir nopelnīt, tad der visi jau piedāvātie darbi.
KB-9, garšo kapučino? :D