Paldies par atbildēm. Noteikti pamēģināšu uztaisīt analīzes uz pārtikas alergēniem. Pēc tam arī domāšu par homeopātu.
Pagājušā gadā decembrī biju pie ginekologa ar pumpu problēmu, nosūtīja uz hormonu analīzēm, un tiešām bija disbalancā, pluss vēl olnīcu, olvada iekaisums.
Dzeru zāles progesterona un estrogēna palielināšanai līdz šim brīdim.
Pēc tam 2 reizes biju pie ginekologa uz pārbaudēm un hormoni jau bija manāmi izlabojušies, tikai pēdējā reizē maijā vīrišķais hormons bija nedaudz paaugstināts virs normas. Dīvaini, ka uztaisīju analīzes pirms došanās pie ginekoloģes, lai būtu gatavas, uz to brīdi visas bija normas robežās. Vizītes laikā nozīmēja vēl uz dažām analīzēm un arī uz tām pašām testosterona analīzēm, kuras jau pēc nedēļas bija paaugstinātas...
Ar pārējām analīzēm viss bij ok - urīna, baktēriju aknu, nieru testi, pilnā aina, pat D vitamīns, stresa hormoni utt.
Lai arī bija labāk, ieteica dzert zāles vēl joprojām, lai stabilizētu.
Vienīgi tagad aizdomājos, analīzes ginekoloģe skatās vai ir tikai normas robežās, ceru, ka viņa saprot KĀDAM IR JĀBŪT BALANCAM!?
Šī iemesla dēļ nedaudz māc šaubas un ir doma apmeklēt citu ginekoloģi A.Tirāni, kura pēc atsauksmēm spriežot ir lielāks specs (Lai gan cik cilvēku , tik viedokļu - IR arī daudz negatīvo)hormonu jautājumos, jo viņai ir arī endrokrinologa specialitāte.
Runājot par hormonālajām kontracepcijas tabletēm, esmu mēģinājusi pusgada garumā pirms 2 gadiem, taču nelieli uzlabojumi bija TIKAI lietošanas laikā, pēc tam viss naaca atpakaļ un vēl jo vairāk. Visi hormoni bij sabeigti, jau gandrīz gadu mocos, lai sakārtotu.
Tāpat arī par dermatalogu runājot - esmu bijusi vairākkārt pēdējā laikā, lielākoties ārzemēs un kā VISEFEKTĪVĀKO ieteica lietot Isotretinoin accutane, kas ir ĻOOOOOTI SPĒCĪGS MEDIKAMENS!!!! UN, lai to lietotu ir jābūt vismaz 2 kontracepcijas metodēm, lai 100% NEPALIKTU STĀVOKLĪ zāļu lietošanas laikā, un vienai no tām jābūt kontracepcijas tabletēm kuras:
1-kārt jau bloķē olnīcas
2-kārt palīdz īslaicīgi, tikai lietošanas laikā
3-kārt, lai savestu hormonus atpakaļ, man tas aizņem jsu gandrīz gadu
4-kārt PAMATĀ neatrisa problēmu.
Esmu nobriedusi atrast problēmas sakni, pierakstījos pie dermataloga Dr. Mauriņa Lāzerklīnikā pie Zabludovskas, gribējās jau pie Roznieces, jo lasītas labas atsauksmes.
Ir kāsas atsauksmes par ginekologu ASTRĪDU TIRĀNI un dermatalogu KRISTĪNI ZABLUDOVSKU ???