Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mati&Seja

Reitings 28
Reģ: 04.09.2017
Čauu visām !(l) Vēlējos kādu padomu vai ieteikumu, varbūt kādai ir kas līdzīgs bijis. Lieta sekojoša, kopš 12gadiem mokos ar pumpām, taukainu sejas âdu un taukainiem matiem. Tagad man ir 17 un tā vien liekas,ka problēma lielāka. Nesen veicu pārbaudes, pārbaudīju hormonu darbību, vairogdziedzeri, arī ginekologs teica, ka viss ir kārtībā. Gāju pie dermatologa, lietoju maskas, krēmus un visu ko vien var iedomāties. Matus centos mazgāt retāk, bet tam nebija rezultāta, tikai vairāk taukojās. Uz ādas ir daudzas mazas pumpiņas, āda ļoti taukojas, līdz ar to kosmētiku neizmantoju, jo tā burtiski "kūst" uz manas ādas. (e):'-( Ko darīt ? Esmu jau izmisumā ar visu to. Tīru divas reizes dienā ar vārītu un dzesētu ūdeni. Ēdu veselīgi, dzeru daudz ūdens un sportoju. Liekais svars nav. Kaut kāds pusaudžu vecums un pāries vai gēni no vecākiem? (Tētim tādas pašas problēmas visu dzīvi)
Ceru uz atsaucību:'-(
24.09.2017 14:53 |

Reitings 1180
Reģ: 03.06.2017
1.Par matiem-izmanto spec.šampūnus,kas paredzēti taukainiem matiem.Un varbūt ir vērts aiziet pie trihologa?
2.Par ādu-pati mocos ar to visu savu mūžu,jo mammai arī ir problēmas ar ādu.Ok,ar gadiem kļuva mazāk pumpu,bet tik un tā poras ir briesmīgas.Esmu apmeklējusi gan dermatologus,gan kosmetologus,veicu visas iespējamas pārbaudes.Viens vārds-gēni.Un es vienkārši samierinājos ar to un viss.Ja izeju ārā,uzlieku tonālo un viss:-D
24.09.2017 15:02 |

Reitings 28
Esmu mēģinājusi super labos un dārgos tonālos. Kas notiek? Tie kūst un spīd:-D Labāk tad nelieku
24.09.2017 15:08 |

Reitings 63
Reģ: 03.06.2015
(Tētim tādas pašas problēmas visu dzīvi)

Tad jau izklausās pēc gēniem. Bet tik un tā jābūt kaut kam, kas var palīdzēt kaut nedaudz. Varbūt pamēģini citu dermatologu, kādu, kas ir tiešām ar ļoti labu reputāciju? Neesmu nekāda speciāliste, toties taukainas ādas īpašniece, kurai arī 20+ gadu vecumā pumpu pietiekami, tā ka problēmu saprotu. Matiem vienkārši nopērc sauso šampūnu. Tā problēma nav risināma, bet matus mazgājot katru dienu tie tiks bojāti. Ādai man palīdz tikai ļoti regulāra tīrīšana (gan pašas ādas, gan spilvendrānas ļoti regulāra mazgāšana, gan kosmētikas otu ļoti regulāra mazgāšana utt.) un es plānoju iegādāties šo aparātiņu. Turklāt atteikšanās no saldumiem, limonādēm un citiem maksimāli neveselīgiem ēdieniem ikdienā arī palīdz. Krēmi no lētā gala manas sejas situāciju pasliktina, bet šis ir ļoti labs:

Tas ir ļoti taukains, attiecīgi āda sāk radīt arvien mazāk taukainuma pati. Un nezinu kas ir citos krēmos, vai arī tā ir tikai manas ādas īpatnība, bet esmu izmēģinājusi daudz dažādu lētā gala krēmu un no visiem drīz vien sāk rasties papildus pumpas.
24.09.2017 15:35 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Paga, Tu ādu tīri tikai ar ūdeni? Ko pašlaik lieto?
24.09.2017 15:38 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Ja šķietami visu esi izmēģinājusi, varbūt ir vērts aiziet pie uztura speciālista? Var jau šķist, ka ēd veselīgi, bet ne vienmēr tas nozīmē, ka tas derēs tavam organismam.
Man pusaudžu vecumā arī āda un mati nebija tajā labākajā stāvoklī, un dermatologs neko īpaši nepalīdzēja. Tēvam visu mūžu tā, tādēļ arī likās, ka labāk nebūs. bet nu izaugu, atradu piemērotu kopjošo kosmētiku un uzturs viennozīmīgi ir labāks, un tagad par matiem un sjeu nevaru sūdzēties.
Visādi citādi ar veselību viss kartībā, nav nekādas citas problēmas?
24.09.2017 15:43 |

Reitings 135
Reģ: 29.08.2015
sakārtot uzturu, daudz ūdeni dzert, uzņemt mineralvielas utt. Un tējas koka eļļa! Par šo "zeltu" pameklē kaut vai youtubē.
24.09.2017 18:12 |

Reitings 28
Donata , ar ūdeni un attīrošo gēlu. Rakstīts, ka nesatur alkoholu, kas ir citos līdzekļos
24.09.2017 18:36 |

Reitings 28
MissMia ,citu problēmu nav, tikai tie mati un seja. Matus mazgāju jau ar speciālu šampūnu, kas paradzēts ikdienas mazgāšanai. Mati nav bojāti, ir mīksti, gludi, gali nešķeļas, bet ļoti taukojas
24.09.2017 18:38 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Man taukainai sejas ādai un pret pumpām palīdz tikai viens- salicilskābes šķīdums! Bet tā nav baigo problēmu ar seju. Vienīgais- taukojās, spīdēja, bija pinnes, sāku lietot salicilskābi- viss prom! :)
24.09.2017 19:59 |

Reitings 28
Fionna ,esmu dzirdējusi. Mēģināšu šo. Paldies par ieteikumu(l)
24.09.2017 22:24 |

Reitings 32
Reģ: 21.08.2017
Sejai man paliidz argana eljlja + teejas koka eljlja. Mazliet argana eljljas sajauc ar paaris pilieniem teejas koka eljljas. Teejas koka eljlja ir lieliska problemaatiskai aadai. Paarmainjus var lietot kaadu sejas kreemu, kaads nu patiik. Man patiik smiltseerksku, piemeram. Un eljlju man patiik peec kaada laika (vai arii naakamajaa riitaa) nomazgaat nost, savaadaak ir kaartaina sajuuta uz sejas. Peec kreemiem taa nav.
Aptiekaa nopirku Bioderma Sensibio BB kreemu, ljoti labs, veseljo aadu. Man ziemaa aada, deguns, kluust sarkani, ljoti paliidz. Sajuuta, ka arii iekaisumus aarstee. Bet liidz visaam shiim lietaam esmu nonaakusi ilgstoshu eksperimentu rezultaataa. Negaranteeju, ka tas viss Tev derees!
Matus jau kaadu laiku mazgaaju ar sodu un aabolu etikji.
Atceros, Tavaa vecumaa man ljoti paliidzeeja no riita notiiriit seju ar ledus kubinju un citrona skeeliiti! ;-) tagad gan tikai ar ledainu vai siltu uudeni mazgaaju, kaa nu kuro reizi gribas. Un forshi peec tam ar dvieliiti noberzt. Dvieliiti regulaari jaamaina, savaadaak vinjaa sakraajas bakteerijas, kas izraisa kairinaajumus - pumpas. Un meegini ar dvieliiti berzt seju virzienaa uz augshu, turpretii kaklu - virzienaa uz leju. Peec 20 gadiem atmaksaasies :-D:-)
Manas gjimenes sievietes visas ir sajuusmaa par d'arsonval aparaatu! Kosmetologiem kabinetos taads vienmeer ir. Vinsh ir universaals, jauniibaa ciinaas pret pumpaam, vecumaa - pret krunkaam. Nezinu, kaapeec vinsh ir tik nepopulaars. Var nopirkt internetaa zem 100$.
24.09.2017 22:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits