Sejai man paliidz argana eljlja + teejas koka eljlja. Mazliet argana eljljas sajauc ar paaris pilieniem teejas koka eljljas. Teejas koka eljlja ir lieliska problemaatiskai aadai. Paarmainjus var lietot kaadu sejas kreemu, kaads nu patiik. Man patiik smiltseerksku, piemeram. Un eljlju man patiik peec kaada laika (vai arii naakamajaa riitaa) nomazgaat nost, savaadaak ir kaartaina sajuuta uz sejas. Peec kreemiem taa nav.
Aptiekaa nopirku Bioderma Sensibio BB kreemu, ljoti labs, veseljo aadu. Man ziemaa aada, deguns, kluust sarkani, ljoti paliidz. Sajuuta, ka arii iekaisumus aarstee. Bet liidz visaam shiim lietaam esmu nonaakusi ilgstoshu eksperimentu rezultaataa. Negaranteeju, ka tas viss Tev derees!
Matus jau kaadu laiku mazgaaju ar sodu un aabolu etikji.
Atceros, Tavaa vecumaa man ljoti paliidzeeja no riita notiiriit seju ar ledus kubinju un citrona skeeliiti! ;-) tagad gan tikai ar ledainu vai siltu uudeni mazgaaju, kaa nu kuro reizi gribas. Un forshi peec tam ar dvieliiti noberzt. Dvieliiti regulaari jaamaina, savaadaak vinjaa sakraajas bakteerijas, kas izraisa kairinaajumus - pumpas. Un meegini ar dvieliiti berzt seju virzienaa uz augshu, turpretii kaklu - virzienaa uz leju. Peec 20 gadiem atmaksaasies :-D:-)
Manas gjimenes sievietes visas ir sajuusmaa par d'arsonval aparaatu! Kosmetologiem kabinetos taads vienmeer ir. Vinsh ir universaals, jauniibaa ciinaas pret pumpaam, vecumaa - pret krunkaam. Nezinu, kaapeec vinsh ir tik nepopulaars. Var nopirkt internetaa zem 100$.