Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

BIJUŠĀS!

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Čau visiem.
Situācija diezgan nelāga. Pilnībā nejauši (patiešām bez iepriekšēja nodoma), datora uzgāju drauga bildes no iepriekšējiem braucieniem, pasākumiem, kur viņš ir ar savām bijušajām. It kā nekas traks nebūtu, bet pāris bildes ir arī kailfoto un nu diezvai jelkad domātas plašākai apskatei...jutos diezgan nekā. Esam kopā vairāk kā divus gadus, un viss kas ir noticis bijis skaisti, esmu pārliecināta, ka nekādu jūtu pret citām nav. Ar savu attieksmi man ir parādijis, ka esmu viņa īstā un vienīgā, tāpēc arī nekad nesaskatīju vajadzību ložņāt pa viņa failiem.
Bet tagad esmu nedaudz uz pauzes... kāpēc tādas fotogrāfijas ir jāsaglabā? kam tad tu viņas taisies rādīt? teikt viņam, ka esmu ko tādu atradusi. diezgan nepatīkami...
kāds jūsu viedoklis? :-/
22.09.2017 15:56 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Vispār te vairāku lapušu garumā tika iztirzāts viss un meitene paprasīja:-D
23.09.2017 16:57 |

Reitings 114
Reģ: 23.12.2014
Esi parliecinata ka backup nav kada makoni vai epasta ielicis :)
23.09.2017 17:28 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Cilvēki, kuri to dara ir totāli narcisisti, nav noskaņoti nopietnām attiecībām un šādi foto tikai paaugstina viņu ego/iedomu laktiņu. Cik jums gadu?
23.09.2017 19:23 |

Reitings 148
Ja tā padomā, nelielas patmīlības iezīmes esmu viņā manījusi, bet nezinu gan vai varētu saukt par narcisu. Man 23, viņam 30
23.09.2017 19:39 |

Reitings 37
Reģ: 17.07.2017
Es nekad neesmu saglabājusi bildes pēc šķiršanās.
Man nekad nav bijušas kailfoto bildes ar bijušajiem.
Es laikam nesapratīšu jūsu situāciju tā līdz galam, bet reāli domājot, - kurš tā dara? izklausās pēc čaļa ar savām rezervēm + kurš reāli vēlas pacelt savu ego un varbūt kādam vēl paplātīties?
Es Tavā gadījumā jūsu nopietnās attiecības neuzskatītu par tik nopietnām. It īpaši ja viņš vēl apgalvo, ka netaisās neko dzēst, ka tās ir atmiņas, tas nav normāli. Viņam vajadzētu pietikt tikai ar Tevi.
Good luck.
23.09.2017 20:50 |

Reitings 148
Ehh, meitenes, viss ir it kā nokārtojies, bildes ir izdzēstas bez emocijām, bet lai cik skarbi nebūtu jūsu viedokļi, lielākajā daļā no tiem ir daļa taisnības. arī man nav saprotams, kapēc tas vispār ir vajadzīgs. Arī izskanot versijai par narcismu, un palasot smalkāk, tagad man ir liela, liela viela pārdomām...bet kā saka- dzīvosim, redzēsim :)
23.09.2017 20:57 |

Reitings 289
Reģ: 14.08.2017
krikse1123, skatos, ka kaut kāda situācijas attīstība ir un tiešām tas ir ļoti pozitīvi, ka Tev ir svarīgi to pārdomāt, galvenais pārdomājot koncentrējies uz savām sajūtām, nevis uz iedomātu aizvainojumu vai kā būtu jābūt pēc citu domām.
Man gan šī diskusija ir radījusi vēlmi padalīties ar vēl kādu situāciju savā dzīvē, kas, manuprāt, liek pārdomāt vai kailfoto ir lielākais ienaidnieks:-P. Var jau būt, ka te būtu tēma jaunai diskusijai, bet tad gan lai kāds met pirmo akmeni:-D:Man nesen ienācās viena bilde, kuru visdrīzāk nekad neizdzēsīšu. Zinu, ka mani to arī neviens nelūgs, jo bilde principā ir pilnīgi nevainīga, tādu varu ielikt arī FB - kolēģu kolektīvs nosūta watsapp apsveikumu kopējā uzņēmuma svinību dienā:-) Bet man īpaša, jo kolēģa (kurš st.c. ir tabu - sieva, bērni) skatiens, kas vērsts manā virzienā, man izsaka vairāk kā gribētos. Un ja šādu skatienu kādreiz nākotnē es redzēšu cita vīrieša acīs, tad tā bilde man nozīmēs vēl jo vairāk - ka neesmu padevusies un izturējusi, un sagaidījusi to, ko ieraugot to bildi pirmo reizi sajutu.
Tā kā arī lasot šajā diskusijā komentārus par to, ka ir o.k. turēt bildes no ceļojumiem ar fantastiskiem foniem:-D:-D:-D, tad man tomēr ir viela pārdomām, vai es esmu pilnīgi pārliecināta, ka tā bilde nav no reizes, kad viņš bildināja bijušo uz fantastiska kalnu fona un vai tur ir mazāk smeldzīgu atmiņu kā jebkurā kailfoto:-D
25.09.2017 21:41 |

Reitings 148
Rudens paldies, ka dalījies. Liek padomāt, protams. Lai gan zinu, ka bildinājis viņš nevienu nav, un no draugu stāstīstā iepriekš bijis drīzāk nelaimīgs kā laimīgs :D bet nu ne jau es blakus stāvēju, ne zinu. Bet cik pēc kopējām sarunām sapratu, tā vien šķiet, ka, ja mēs, sievietes, saistam daudz ko ar emocijām, atmiņam, analizējam kaut ko, tad viņiem tas šķiet, izpaliek, nekādas apakšdomas vai emociju.. mēģinu to saprast, un, ka varbūt nav vērts tik ļoti iespringt par to, par ko, visbiežāk, iespringstam mēs :D
26.09.2017 17:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits