BIJUŠĀS!

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Čau visiem.
Situācija diezgan nelāga. Pilnībā nejauši (patiešām bez iepriekšēja nodoma), datora uzgāju drauga bildes no iepriekšējiem braucieniem, pasākumiem, kur viņš ir ar savām bijušajām. It kā nekas traks nebūtu, bet pāris bildes ir arī kailfoto un nu diezvai jelkad domātas plašākai apskatei...jutos diezgan nekā. Esam kopā vairāk kā divus gadus, un viss kas ir noticis bijis skaisti, esmu pārliecināta, ka nekādu jūtu pret citām nav. Ar savu attieksmi man ir parādijis, ka esmu viņa īstā un vienīgā, tāpēc arī nekad nesaskatīju vajadzību ložņāt pa viņa failiem.
Bet tagad esmu nedaudz uz pauzes... kāpēc tādas fotogrāfijas ir jāsaglabā? kam tad tu viņas taisies rādīt? teikt viņam, ka esmu ko tādu atradusi. diezgan nepatīkami...
kāds jūsu viedoklis? :-/
22.09.2017 15:56 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Lasot komentārus, šķiet, ka dažiem ir aizmirsies, ka stājoties attiecībās, savs ego ir mazliet jāsavalda un nevar darīt visu, kas ienāk prātā, jo redz nabadziņš sabijies, ka paliks viņu zem tupeles, tāpēc bravūrīgi uzstāda vienpusējus noteikumus. Attiecības jāceļ uz kompromisiem. Nu, neesat jūs piedzimuši un uzauguši kopā, ar vienādu skatījumu uz lietām, tāpēc ir jārunā, ja sāp, nevis klusībā jāļauj emocijām uzņemt sniegabumbas efektu. Tāpat arī nevajag rīkot histēriju, jo tas otram liks justies kā stūrī iedzītam. Nevajag dzēst bildes ārā pēc pašas iniciatīvas bez otras puses atļaujas, jo nereti ne jau bildes ir tās, kas uztrauc, bet gan otra attieksme pret to un šāda rīcība neatrisinās problēmu. Iespējamie scenāriji:
1. vīrietis pārdomās un piekritīs izdzēst bildes, kam gan vajadzēs laiku, jo lielākajai daļai vīriešu vajag vairāk laika kā 2 minūtes fakta priekšā, lai pārdomātu situāciju;
2. vīrietis paliks pie sava un bildes dzēst nevēlēsies, kas atkal novedīs pie diviem variantiem: vai nu Tev nāksies samierināties un sagremot, vai arī šis var sašūpot attiecības, jo lai gan tas tāds sīkums vien var šķist, var novest pie pārdomām par uzskatu atšķirībām.

Smieklīgi sametās no lietotājas komentāra, kura mudināja citiem neuzspiest savu viedokli, bet pati aktīvi iededzās par savu taisnību. Man ir vienalga, kurš ko attiecībās dara, kamēr abas puses ir apmierinātas. Manis pēc kaut varat savus bijušos pieaicināt gultā vai ēst viens otra sūdu. Mani tas it nekā neietekmē, tāpēc neuzspiedīšu savu viedokli, bet vienkārši atklāšu savu skatījumu uz šādu scenāriju: es nevēlētos to piedzīvot un arī pati neglabāju bijušo bildes, jo saprotu, ka man no tām nav pilnīgi nekāda labuma. Ko es darīšu ar bijušo kailfoto? Pilns internets ar skaistiem ķermeņiem, pie kuriem varu masturbēt. Tādi paši gaļas kluči vien ir. Ja mans partneris ko tādu glabā, lai dara to man nezinot.

Atkāpei no tēmas - jūs esat ļoti gudri, ja savas pikantās bildes turat e-pastā un mākoņos.
23.09.2017 00:52 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
OK, es saprotu, ka tiek glabātas parastas bildes, nu tur kāda jautra kompānija, tusiņš, ceļojumu bildes, kur burvīgi kalnu skati pārītim aiz muguras... Jā, tās ir atmiņas, noteikts laika posms cilvēka dzīvē... Bet vot kailfoto...priekš kā? kādus momentus viņš plāno atcerēties, ja glabā šādus foto?
23.09.2017 08:52 |

Reitings 148
Man tas arī pilnībā nav saprotams. Tāda vilšanās cilvēkā. Eh, naktī neesmu aizverusi acis ne uz minūti. Gribu saprast, vai viņš ko ir sapratis, pārdomājis..ja ne, es pat nezinu.. :/
23.09.2017 09:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tu vai vari pateikt, ka Tev tādu bilžu turēšana tagad šķiet absolūti nepieņemama.. es pieļauju, ka mans draugs tādas plikbildes izdzēstu, ja būtu (bet varbūt arī ir? :D ) un es par to besītos.
23.09.2017 10:13 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Lasu diskusiju un smejos , pa to ,ka dažas te tā ir necieņa rakajies pa atmiņām lai pieaug.
Labrīt kailfoto nav nekādas atmiņas priekš , kam ja dzekam ir attiecibas vajag turēt kādas bijušas kailfoti kapēc , jo viņš nav viņu vēl palaidis prom ok es saprotu tur citas bijušas bildes, bet ja jau tur kailfoto tad viņam bijusi ir tomer svariga.
23.09.2017 10:29 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man arī nebūtu pieņemami, ja mans vīrietis glabātu bijušās kailfoto. Bet vēl vairāk nebūtu pieņemami, ja kāds mans bijušais glabātu manus kailfoto. Kas to lai zina, ko viņš ar tādiem foto varētu izdarīt, bet vēl ļaunāk, ja viņa jaunā draudzene šos foto pētītu un ja vēl greizsirdīga, tad vispār nevar zināt. Par laimi man tādu bilžu nav, bet uzskatu, ka tā ir ļoti liela necieņa gan pret esošo, gan bijušo draudzeni, turēt šādas bildes. Ja arī turi, tad tā, lai nebūtu ne mazākā iespējamība, ka kāds šos foto jebkad ieraudzīs.
23.09.2017 12:17 |

Reitings 114
Reģ: 23.12.2014
Iespraudīšu vīrieša viedokli.
Takā esmu vīrietis, kurš glabā bildes savu personīgo viedokli pateikšu.
Ja man ir visu ex draudzeņu bildes, katrai sava mape.
Jo attiecībās stājoties, kad atnāk posms kurā sākas kopdzīve. Pabrīdinu ka manā ipašumā ir ex bildes, lai to nepārprot, ja gadījuma uziet virsū, jo stāv datora dziļumos.
Pasaku ka tie ir mani tarakanī, kur emociju 0 uz tām bildēm. Bet man patīk glabāt visus dzīves posmus. Darbs, auto, ceļojumi, ex draudzenes, mantas, bērnības rotaļietas.
Tas ir tāds mans personīgais arhīvs.
Protams ja bildes ar esošo tiek uzņemtas es pabrīdinu, ka viņas netiks dzēstas nekad.
23.09.2017 13:10 |

Reitings 148
Snowy24 starp šīm bildēm ir arī kailfoto?:-/
23.09.2017 13:26 |

Reitings 2244
Reģ: 31.05.2017
Arī "iespraudīšu" viedokli. Tādu ne jauno...
Kā tad, kad nebija izdomātas bildes(tajā un tajā x laikmetā) vis bija galvā atmiņās, aprakstos, zīmējumos. Uzzīmēja, vai aprakstīja, uztaisīja, ja nemācēja, atcerējās to redzot tāpat, atliek secināt, ka vizuālā un atmiņa pa aizgājušajiem notikumiem, bez taustāmiem pierādījumiem darbojās augstākā līmenī :-D. Bildes ir laba lieta, no otras puses vājina šādas tādas maņas, spējas.
23.09.2017 13:46 |

Reitings 114
Reģ: 23.12.2014
Ir netikai kailbildes, bet ari video.
Ja vēsturi apskata, pēdejo reiz fails ticis izmantots 2010 gadā.
Vienkārš piemērs. Itkā bīstams fails un tajā paša laikā tik nevainīgs.
23.09.2017 14:05 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Pastāsti pusim,ka tev šie foto liek justies neomolīgi un vēlētos,lai tie tiek izdzēsti. Ja viņam tie neko nenozīmē, tad,manuprāt, viņš tos izdzēsīs.
23.09.2017 14:19 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ak, cik labi, ka manam vīrietim nav bijušās, turklāt viņš galīgi nav orientēts uz fočēšanos un bilžu krāšanu :D
Bet ja godīgi, es nepieļautu, ka vīrs glabā bijušo kailbildes, seksa video utt.
23.09.2017 14:23 |

Reitings 148
Tikko pateica, ka izdzēsīs, jo tie neko nenozīmējot, bet beigās paliku vainīgā, ka vispar līdz tādai mapei nonācu..
23.09.2017 14:23 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Kāpēc vainīga? Cik nopratu, jūs neslēpjat telefonus un datoru lietojat kopīgi. Viss ir brīvi pieejams. Kas tieši viņam nepatīk? Ka uzgāji foto vai ka jādzēš ārā?
23.09.2017 14:27 |

Reitings 16391
Nu re! Viss atrisinājies :)
23.09.2017 14:27 |

Reitings 148
Jo mape, kura bija vajadzīga, atradās divas ailes zemāk, bet es esot stalkojusi citas..:D principā uzsvars ir uz to, nevis, ka tur būtu bijušas tādas bildes :D bet mani tas vaiirs neuztrauc, padusmosies un viss, galvenais, ka izdzēsīs, un es varēšu ātrāk par to aizmirst..
23.09.2017 14:34 |

Reitings 16391
krikse1123, bet meitene vismaz skaista? :D
23.09.2017 14:35 |

Reitings 148
Bet paldies visām virtuālajām līdzi jutējām, šādos mirkļos tas tiešām palīdz :)
23.09.2017 14:35 |

Reitings 148
Cormeum Bļāviens, jā, diemžēl vai par laimi, nezinu :D
23.09.2017 14:36 |

Reitings 41
Reģ: 11.07.2017
Bet man arī dators ir pilns ar bijušo bildēm, iespējams arī kāds kailfoto, neatceros :D un nemaz nelienu un neskatos, man besis ir to visu kārtot un dzēst. Un man ir attiecības. varbūt viņš tieši tā pat, neatceras un ir vienkārši vienalga, kas tur ir vai nav. Bet ja Tu atvērsi to bildi viņa priekšā un pajautāsi, kādēļ viņam kas tāds ir vēl datorā, tad arī redzēsi atbildi , un tad palūdz izdzēst. Nu viss. tiešām, nav ko te kalt kaut kādus plānus, ja var tik vienkārši paprasīt un izdzēst. Man jau liekas, ka viņš vienkārši nav lietas kursā par visu, kas ir tajos folderos. Atslābsti :-P
Tu jau labāk jūti, kāds viņš ir ikdienā un ar tevi. vai ir ko slēpt.
23.09.2017 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits