Lasot komentārus, šķiet, ka dažiem ir aizmirsies, ka stājoties attiecībās, savs ego ir mazliet jāsavalda un nevar darīt visu, kas ienāk prātā, jo redz nabadziņš sabijies, ka paliks viņu zem tupeles, tāpēc bravūrīgi uzstāda vienpusējus noteikumus. Attiecības jāceļ uz kompromisiem. Nu, neesat jūs piedzimuši un uzauguši kopā, ar vienādu skatījumu uz lietām, tāpēc ir jārunā, ja sāp, nevis klusībā jāļauj emocijām uzņemt sniegabumbas efektu. Tāpat arī nevajag rīkot histēriju, jo tas otram liks justies kā stūrī iedzītam. Nevajag dzēst bildes ārā pēc pašas iniciatīvas bez otras puses atļaujas, jo nereti ne jau bildes ir tās, kas uztrauc, bet gan otra attieksme pret to un šāda rīcība neatrisinās problēmu. Iespējamie scenāriji:
1. vīrietis pārdomās un piekritīs izdzēst bildes, kam gan vajadzēs laiku, jo lielākajai daļai vīriešu vajag vairāk laika kā 2 minūtes fakta priekšā, lai pārdomātu situāciju;
2. vīrietis paliks pie sava un bildes dzēst nevēlēsies, kas atkal novedīs pie diviem variantiem: vai nu Tev nāksies samierināties un sagremot, vai arī šis var sašūpot attiecības, jo lai gan tas tāds sīkums vien var šķist, var novest pie pārdomām par uzskatu atšķirībām.
Smieklīgi sametās no lietotājas komentāra, kura mudināja citiem neuzspiest savu viedokli, bet pati aktīvi iededzās par savu taisnību. Man ir vienalga, kurš ko attiecībās dara, kamēr abas puses ir apmierinātas. Manis pēc kaut varat savus bijušos pieaicināt gultā vai ēst viens otra sūdu. Mani tas it nekā neietekmē, tāpēc neuzspiedīšu savu viedokli, bet vienkārši atklāšu savu skatījumu uz šādu scenāriju: es nevēlētos to piedzīvot un arī pati neglabāju bijušo bildes, jo saprotu, ka man no tām nav pilnīgi nekāda labuma. Ko es darīšu ar bijušo kailfoto? Pilns internets ar skaistiem ķermeņiem, pie kuriem varu masturbēt. Tādi paši gaļas kluči vien ir. Ja mans partneris ko tādu glabā, lai dara to man nezinot.
Atkāpei no tēmas - jūs esat ļoti gudri, ja savas pikantās bildes turat e-pastā un mākoņos.