Es taisu tā, ieber bļodā miltus ,glāzi piena . Atdalu olas baltumu no dzeltenuma(3olas), ar mikseri samaisu miltus ar pienu,ja vajag pieleju ūdeni. Tad ar cukuru sakulu olas dzeltenumu 2ēdam karotes ,tieši tāpat sakulu olas baltumu arī 2ēdam karotes ,pie baltuma vēl sāli bik pielieku, sakuļu tik ilgi,kamēr olas baltums ir kā beze stingrs, bet ne pārāk stingrs drīzāk kā krējums , pievienoju paciņu vaniļas cukura ,tad masu ieleju klāt miltu un piena masai sakuļu atkal visu, un beigās pievienoju kaneli un sakulto olas dzeltenumu ar cukuru, ar karoti visu samaisu, pagaršoju masu, vai pietiek cukurs ja vajag pielieku klāt vēl ,ja nē nolieku uz 20-30min atpūsties masai. Un pēc tam masu izpludinu pa lielo cepam pannu un karotāju ābolus un uzkaisu puder cukuru, kaneli pa virsu , sataisu saucamās drumstalas tās pārkaisu pa visiem āboliem un lieku krāsnī kas ir 200 grādos iepriekš uzsildita un cepu 40min. :-)
Mums ļoti garšo.:-)