Es te tā padomāju un man kļuva interesanti, vai kāds/-a no jums, šeit ir iepazinies tik tālu, lai ietu un pat dzīvē satiktos?:-D Vārds pa vārdam, forumos un tā? Kāda ir satikusi sev labu draudzeni? (t):-D(l)
Bet patiešām kāda satiekas ar cosmo viriešu dzimtes pārstāvjiem? (t) savu mūžu neinteresētu man vīrietis, kas sēž sieviešu forumos un vēl iesaistās diskusijās..
Jā, esmu. Varētu šķist, ka šeit apgrozās dīvaiņi, taču patiesībā tā nemaz nav. Gan jau ir kāds procents dīvaiņu (ieskaitot mani :D), bet tas pats redzams ielās.
Kļūdijos 99%pret1% vnk tapē, ka netā nekad nefigurēju socos un tml nevienā :-D, jā, jāatzīst laikam otro trešo reizi cosmo pieregīstrēšanās, skatijos kapēc komentu neievietot, jaaa , bet tad jāpiereģistrējās ātrāk nesanāca :-D
Haha ;D un man likās, ka man vienīgajai problēmas ar KB-9 uztveri. Ir komentāri, kā naglai pa galvu, bet ir tādi, kurus 3x pārlasot es pat galveno ideju nesaprotu.
Mums, labrocēm, KB-9 kreiļa domas lidojumu nebūs lemts saprast... Viss jau būtu labi, KB-9, bet tev nav citu variantu, kā dzīvot sabiedrībā, kurā nospiedošais vairākums ir labroči. Tev pašam būtu izdevīgi iemācīties komunicēt tā, ka tiem durakiem-labročiem pielec, ko esi mēģinājis savirknēt.