Kontūrēšanas palete

Reitings 71
Reģ: 03.07.2013
Labvakar,
vai variet ieteikt labu un daudz maz nedārgu kontūrēšanas paleti (vai kā viņas tur īsti sauc :-D)
?
Un hailaiteri pie reizes ar :-D
12.09.2017 19:13 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015

Man ir šī. Kaut kādā atsauksmju iespaidā nopirku un stāv, jo nejēdzu tādu lietot. Vispār esmu galīgs tirliņš dek.kosmētikas lietošanā-ne es māku ar laineri smuki uzvilkt līniju, ne izgaismotājus u.t.t. lietot. Vairāk par tušu un BB manas krāsošanās spējas nesniedzās:D Ik pa laikam apņemos iemācīties, sapērkos viskautko, skatos visādus step by step vlogus, bet tāpat man nesanāk. Tāpat, kā ar taisnotāju matus salokot- skatos video, daru visu precīzi tāpat, tik rezultāts izpaliek.
14.09.2017 13:48 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
makeup revolution contour kit :-)
14.09.2017 13:50 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Bet tiešām - kāpēc jūs to darāt? ( tās kas kontūrē)

Es nezinu, vai to var saukt par dižu konturēšanu, bet ikdienā viegli ar konturēšanas pūderi ietonēju vaigu kaulus un pieres sānus. :) Man šķiet, ka tā seja uzreiz izskatās dzīvīgāka. Bet jāsaka, ka es vaigu sārtumu nelietoju, jo man sarkanumu uz sejas tāpat pietiek :D
Nu uz vakara pasākumiem, kādu ballīti, jā, smagāk iekonturēju. Jo bildēs smukāk :D
14.09.2017 14:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits