Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzimšanas diena

 
Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Pēc kāda laiciņa atzīmēšu dzimšanas dienu. Līdz šim nekad dzimšanas dienas neesmu svinējusi, tikai saņēmusi apsveikumus Facebook.
Par cik ir apaļa jubileja, vēlos nedaudz atpūsties, arī veltīt laiku sev un draugiem.
Tagad apsēdos un padomāju, ko gribu redzēt savā dzimšanas dienā. Sanāca tikai trīs, četri cilvēki. Tas nozīmē, ka nekāds lielais pasākums nebūs. No otras puses, varu arī aicināt visus draugus un taisīt gadsimta pasākumu, bet vai man to vajag?
* * *
Kā padarīt šo dienu īpašu? Kādas aktivitātes ieplānot? Vēlos kaut kur aizbraukt, kaut ko apskatīt, pa ceļam ieiet kādā kafejnīcā paēst. Dzimšanas diena būs pēc mēneša, tāpēc pie dabas noteikti neko nevarēsim ieplānot, jo būs diezgan pavēss.
Varbūt vienkārši draugus uzaicināt pie sevis uz mājām, bet tad tā tāda nīkšana vien būs.
* * *
Kā un kur Jūs atzīmējat savas, draugu un tuvāko dzimšanas dienas? Vēlos ieteikumus. Vēl viens variants ir kārtējo reizi nedarīt neko. :-D
09.09.2017 12:05 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Es pedējās dzimšanas dienas esmu svinejusi tikai ar draugu.. pirmā tāda visvairāk palika atmiņā, jo tajā dienā mes abi pirmo reizi devāmies kopīgā ceļojumā, pirmo reizi lidojām, pirmo reizi svešumā.. bija ļoti daudz visādu iespaidu. Un forši bija tas, ka laika zonu iespaidā, mana dz.d. tika pagarinata vel par stundu :-D
Esam devušiem uz SPA atpūsties, pilnīgs chills.
Man kadreiz likās, ka forsi, kad nāk daudz draugu, vienmer lielas ballītes.. tā svin mana māsa. Viņiem arī liels draugu bars, vienmer forši, visi sanāk. Un man likās, ka tā vajag.. Un vienā brīdī es nonācu pie secinājuma, ka es to nemaz negribu, man tada uzmanība rada stresu, es jūtos neveikli :-D. Tagad es svinu, kā man pašai patīk..
09.09.2017 12:19 |
 
Reitings 1602
Reģ: 29.04.2017
man šogad paliks 25, sen neesmu svinējusi, pēdējie bija 18. arī biju domājusi par kādas telpas + pirts nomu, jo tas ir decembra vidus. bet kad sāku skaitīt, cik cilvēku būtu, sapratu, ka galīgi nav vērts.
otrs variants bija klāt aicināt arī vecāka gadagājuma radus, ģimeni, bet tad atkal tas ir savādāk - vairāk nosēdēts pasākums.
bija arī trešais - kopā ar vecāku sudrabkāzām, kas arī izvērstos kā otrais variants.
laika vēl daudz, bet visticamāk jau būs nekas :D
09.09.2017 12:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits