Pateikšu sava brālēna meitai, ka viņa arī ir izņēmums/neviens.
Un vel - Caloo, kā redzams, labi orientējas likumos un noteikumos. Tikai ir nedaudz piemirsis vienu lietu - nevis likumu un noteikumu saturs nonāk reālajā dzīvē, bet gan reālā dzīve nonāk likumos un noteikumos. Vismaz civilizētās valstīs tā ir. Un tur likumu un noteikumu izstrādē lielāka teikšana ir attiecīgās nozares profesionāļu asociācijām. Pie mums - tiem, kas māk skaļāk bļaut, lai arī pašiem no nozares iekšpuses izpratnes nav.
Tava brālēna meita dara visus melnos darbus plus kastrē sivēnus, griež astes, rauj zobus bez anestēzijas pretēji labturības noteikumiem?
Tavai zināšanai, šīs prasības ir pārņemtas no ES
tur tak ir profiņi strādājuši gadiem
Tu neesi tik dumjš, lai to nesaprastu
Es ceru, ka Tu saproti, ka konkrētais video tapa, lai noraktu konkrēto uzņēmēju? Jā, arī tā var atbrīvot tirgus nišu sev.BINGO! Un tas nabadzins dzivnieku milis nevis 3 vai 5 dienas slaktetava rukaja, bet 30!!!!!!!!!! un pa to sanema naudu.....
05.09.2017 20:
Es ceru, ka Tu saproti, ka konkrētais video tapa, lai noraktu konkrēto uzņēmēju? Jā, arī tā var atbrīvot tirgus nišu sev.
Tev nešķiet, ka konkurencei jābūt godīgai? Ja kāds ievēro noteikumus, bet cits nē (maksājot kukuļus vai kā savādāk), tad viņš iegūst netaisnīgas priekšrocības. Noteikumi ir vienādi visiem - vai nu visi ievēro, vai arī noteikumi jāmaina vai jāatceļ. Tas ir tikai normāli.
LV ir baigi daudz cuku fermu? Kur ludzu
Tas ir tavs pieņēmums, bet lai būtu
video parādās 2017. gadā, kad visi jau 4 gadus strādā pēc identiskām prasībām
Cik bieži PVD ir jānāk kontrolēt? Biežāk kā 4 gados? Tb PVD par nekontrolēšanu pašus arī var pielikt pie sienas?
Caloo, kuru reizi jau ir tā, ja kādi citi pamato savu domu, nepiekrīt, tad uzreiz "viss, nav jēgas". Nav jāuzsēžas uz viena piemēra un jāmaļ tālāk, bet jāizlasa viss.