Kā jau svētdienas vakaram piedien, tad tāda neliela izklaides tēma. Vai šovakar uzmetīsiet vienu vai abas acis jaunajam TV šovam? Varbūt kāds zināms piedalās? Domāju, ka jāpaskatās.
No kurienes tādas baumas par Hurts? Arturs vnk izpildīja viņu dziesmu. Raidijumā teica, ka no Igaunijas būs mākslinieks, par to, ka Hurta brauks, neko nedzirdēju.
Es arī sadzirdēju, ka ciemos būs Hurts.. jāpaskatās raidījuma beigas, ko tad īsti tur teica. Bet ja tajā datumā viņiem ir paredzēts koncerts citā valstī, tad jau nebūs un ir sanācis kāds pārpratums.
Vispār man arī sāk šķist ka tas ir ieraksts... Jo pa radio star fm, klausījos un tur Rozīte - Krištapane, teica šonedēļ būs pārsteigums x-factorā uzstāsies Hurts. Un tas tika teikts, tad kad viņi bija LV, 11.11.17, ja nešaubos. (t) Mūs reāli čakarē:-D
Kad es biju uz vienu koncertu...tur uzstājās Daddy was a milkman!! Nu viņš neuzstājās tiešraidē, bet tas bija ieraksts :D Markus tik teica, tagad uzstāsies šis dziedātājs un palaida ierakstu :D bet nu kas zin, varbūt Hurts būs pa īstam :D
jā, Hurtiem tiešām 3.decembrī 19.00 koncis Minhenē! Būs vien tāpat kā Hilai bija - daļa tiešraide (es vismaz ceru, ka kaut kas vismaz ir tiešraidē :D), daļa ieraksts. Jo vairāk šādas info, jo vairāk sāku ticēt, ka tas viss vispār ir viens liels iestudējums, arī telefonbalsojuma rezultāti ir feiks
Māsīca arī svētdien bija uz x faktoru un tur arī teica, ka būs DaGamba un viņi uz skatuves nemaz nebija, vienkārši pa mazajiem TV visi skatījās ierakstu, kas filmēts citā dienā vai pa dienu nofilmēts. :-D:-D Tāpēc ticu, ka ar Hurts būs tas pats vai pat drīzāk vienkārši video sveiciens. Nav Latvijas xfaktoram tik daudz naudas, lai paaicinatu uz vietas Hurts. Viņi brauc koncerttūrēs un te kāds pa 15eur nopērk biļeti un tiek paklausīties Hurts Rīgas Kinostudijā ... kā tad. :-D:-D
Bet iedomājies kāds apkāsiens cilvēkiem :D šie nopērk biļeti pa 15 eur ar domu, ka redzēs zvaigznes, bet beigās pa mini tv lūr ierakstu.. ļoti jauki no šova puses :D :D
eeee, nu, es pat nebūtu aizdomājusies, ka tur tā dara, pffff.:-D Būs rūpīgāk jāpavēro, kā tas tiek samontēts. Vadītājs tak arī ar viņiem k ko pēc tam apspriež, ne?
Būs tāpat kā tikko UK X faktorā - it kā uzstājās James Arthur, bet tajā pašā laikā viņš atradās koncertā citā pilsētā. Viņš savu uzstāšanos tur ierakstīja jau iepriekš, bet pārējais šovs notika tiešraidē. :D
:-O Šis nu gan ir kaut kas... tiešām uzreiz tādu lētuma pieskaņu iedod. Pa TV skatoties jau nekas, bet es iedomājos kāda ir sajūta būt tur un skatīties video... it kā katrs pats nevarētu atvērt youtube un noskatīties kādu viņu koncertu ierakstu.. :-D
Jā, tas ir tieši TĀĀĀ- Tu sēdi tur tiešraidē un skaties ekrānā, ka dzied Daddy was a milkman, kurš tika uzfilmēts jau no paša rīta. Es pēc tam skatījos pa tv, kā šie visu tur samontējuši :D bet toreiz gāju Prāta Vētras dēļ, tā gan bija pa īstam :D (l)