Mēnešreizes

Reitings 83
Reģ: 29.07.2015
Varbūt esmu kārtējā, kas sacepās par sīkumiem, bet šobrīd puiša acīs jūtos pretīga.
Esam kopā gadu un pirms dažām nedēļām uzsākām kopdzīvi. Līdz šim par mēnešreizēm nebijām runājuši vispār. Vakar tās sākās, tāpēc kā vienmēr ieliku paketi un daudz par to nedomāju.
Pavadījām vakaru kopā, skatoties televīzoru. Viss bija kārtībā.
Tad puisis teica, ka jāiet gulēt, jo rīt agri jāceļās. Pie sevis vēl nodomāju, cik labi, ka negrib seksu.
Kā vienmēr viņš guļot mani apķēra, samīļoja. Tad viņš pieskārās dibenam, vēlāk, kad nočaukstēja pakete, viņš tādā pretīgā balsī iesaucās - fuj, Tev ir mēnešreizes? Teicu, ka jā. Viņš bija tāds ļoti saviebies, izskatījās, ka es viņa acīs esmu pretīga. Tad viņš pagriezās uz otriem sāniem un gulēja, par pieskaršanos nemaz nerunāsim. Domāju, ka varbūt nelabi ožu, bet tā taču nevar būt.
Nesaprotu, kas notika, par ko tāds pretīgums? Tas taču notiks regulāri. Neesmu arī viņam pirmā sieviete, lai viņam būtu tāds pārsteigums par notiekošo.
Es jūtos ļoti, ļoti neērti. Kā puisim paskaidrot nākammēnes, ka man ir īpašās dienas, jo, cik saprotu, viņš to uztver saasināti.
Šodien aizgāju un nopirku pašus mazākos tamponus, bet man problēma ir tāda, ka es neprotu tos ievietot. Cik reizes iepriekš jau neesmu mēģinājusi, bet nekā. Dziļāk par centimetru nevaru tos ievietot, vienkārši nesanāk. Gribu tos ielikt vismaz naktī, lai nebūtu tik uzkrītoši.
31.08.2017 12:20 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
tadymookest, es ar savējo arī gadu kopā. Abi reibumā esam pateikuši, ka mīlam. Bet alkohols dara savu. Vienreiz es tāpat vien pateicu, nu ne tāpat vien, bet man sagribējās kādu jaukāku vārdu pateikt. Viņš nesaka, bet uzvedās tā it kā mīlētu. Tāpēc es nesaprotu, kas īsti ir tā mīlestība. :-D Un tas ir tikai normāli, ka nezini mīli vai nē. Padzīvosiet ilgāk kopā un ja šī sajūta neatnāk, tad vai ir vērts? Jūs viens otru uzrunājat vārdā? Nav nekādu mīļvārdiņu? Es nerunāju par tiem visiem zaķīšiem, kaķīšiem, utt. Bet kaut vai kaut kas tāds, ko saprastu tik jūs.
Nekreņķējies varbūt par šo vienu gadījumu. Varbūt puisim tik tā netīšām tas paspruka. Varbūt viņš arī domā par to, ka uzvedies ļoti nejauki.
31.08.2017 15:30 |

Reitings 83
Reģ: 29.07.2015
Īstenībā es esmu pat gatava derēt uz kasti šampanieša, ka vakarā būs ziedi. :-D
31.08.2017 15:39 |

Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Es laikam esmu tā, kas ir nospraudusi robežu, cik tālu drīkst iet ar mīļvārdiņiem.

Es vienkārši noliku fakta priekšā, ka man nepatīk mīļvārdiņi. Sākumā kaitināja, pēc tam katru dienu sākās un es jau pie savas iesaukas pieradu. Bet viņu es tikai vārdā uzrunāju, lai pat necer :-D
Īstenībā es esmu pat gatava derēt uz kasti šampanieša, ka vakarā būs ziedi.

Cerēsim, ka tā ;-)
31.08.2017 15:46 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Pfff, es būtu noteikti pamatīgu trādirīdi uztaisījusi pēc tādas reakcijas. Kkāds mīkstais. Domāju, ka vari necerēt, ka viņš Tevi grūtniecībā un dzemdībās, un pēc dzemdībām atbalstīs, kur nu vēl pamperus bērnam mainīs,. jo tas viss ir "fuj" un nav estētiski.
31.08.2017 15:51 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Ja vnk neko neredzot viņam ir "fuj", tad ko jūs teiksiet par manām attiecībām? Jau kādā 3.attiecību mēnesī sēdēju viņam ilgi klēpī, un, no noplūdes viņam nedaudz nosmērējās bikses. Esam kopā aptuveni gadu un tgd viņš vnm zina kad man ir MR, tad kad ir, vēl jokojoties čamda tur un smejas kā čaukst un par to ka tai vietai "atvaļinājums". Kad ir vājas, tad mums ir arī sekss.
Viena otra klātbūtnē varam jebko - skūties, čurāt, palaist gāzes... par to tikai varam pasmieties. Viens otram varam ķeksēt no zobiem krikumus, pakošļāt kko ēdamu/košļeni un ar to skūpsta laikā samainīties, spiežam viens otram pumpas utt. Liekas, ka nav jau vērts te pretīgas lietas uzskaitīt, vnk autores sūdzība manī ieviesa lielu, nepatīkamu pārsteigumu(t)
31.08.2017 16:04 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Citronpalma
Nē, nu kaut kādai robžai ir jābūt... šis jau ir par traku!
31.08.2017 16:12 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Fuj ir viņa reakcija nevis mr. Kā tā vispār var pateikt, it kā tu tur būtu apdirsusies vai ko vēl(t)
Bet nesaprotu, kāpēc pieļauj viņa piezīmes. Kāpēc jāļauj vecim sevi noniecināt. Nesaprotu. Atradies ķēniņš. Nu atnesīs ziedus, nu un? Vispirms uzdirš un tad ziedi un viss ok?
31.08.2017 16:21 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ziedus vai dāvanu atnesīs un tiešām viss, lieta ir atrisināta? Klusēsi un cerēsi, ka tagad apjauta, ka sievietēm tādas ir vai pēc aptuveni mēneša atkal gaidīsi, kādu nu būs reakcija? Drīzāk jau gan, ka pati centīsies noslēpt to, ka tev ir, bet nu, cik ilgi.
31.08.2017 16:26 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nabaga čalis, nošokēji, ka ievietēm ir mr, tagad noteitki jādara viss, lai viņš citreiz to neuzzinātu.. Kas tās par domām vispār?
.
Par Citronpalma rakstīto gan man tā drusku jocīgi liekas, sava drauga klātbūtnē pirst, čurāt vai kluci likt un uzskatīt to par pilnīgi ok lietu.. Vai skūt kājas, kamēr draugs ar telefonu rokās sēž uz poda. Seksīgi.. Bet jā, katram jau savs (t)
31.08.2017 16:26 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Citronpalma
tad ko jūs teiksiet par manām attiecībām? Viena otra klātbūtnē varam jebko - skūties, čurāt, palaist gāzes...

Arī teikšu fuj.
31.08.2017 16:36 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ko kauniniet Citronpalmu!
Es zinu, ka arī tā varētu un jūs arī, tomēr man gribētos saglabāt intimitāti un savu personīgo daļu, bet tāpēc teikt fuij?!
Es draugam arī kādu pumpu paspiežu. Neticu, ka jūs ne.
Bet nu tas laikam kā kuram - cits jūtas ērti, cits ne.
31.08.2017 17:21 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Neticu, ka jūs ne.

Tu vari turpināt ticēt vai neticēt, kam vēlies. Es tomēr centīšos attiecības nenovest līdz dam, ka paliek vienalga, kas tiek darīts otra klātbūtnē.
31.08.2017 17:26 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Netici, bet nevarētu gan kā citronpalma, vienkārši nē.
31.08.2017 18:13 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Viena otra klātbūtnē varam jebko - skūties, čurāt, palaist gāzes... par to tikai varam pasmieties. Viens otram varam ķeksēt no zobiem krikumus, pakošļāt kko ēdamu/košļeni un ar to skūpsta laikā samainīties, spiežam viens otram pumpas utt. Liekas, ka nav jau vērts te pretīgas lietas uzskaitīt, vnk autores sūdzība manī ieviesa lielu, nepatīkamu pārsteigumu

Lai arī es varu daudzas lietas darīt drauga klātbūtnē,tomēr man ir zināma robeža, varu mazgāties,kamēr draugs skuj bārdu, varu ar sejas masku staigāt drauga klātbūtnē,bet lai nokārtotos vai ēdiena atliekas ņemtu no otra mutes un vēl košļājamo gumiju dotu vai ņemtu no drauga,tas jau ir pa traku, gluži kā aizejot uz kafejnīcu,ēdot kautko, viens saka, fuj man negaršo un izņem ārā no mutes, bet otrs nekas es apēdīšu:-/:-D.
31.08.2017 18:29 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Ja citronpalmu un viņas vīrieti šādas attiecības apmierina, tad jums nav ko fujināties. Man arī ir sanāci dzīvē situācijas, kad ir palaistas gāzes vai pačurāts vīrieša klātbūtnē? Un...tā vienkārši tajā brīdī notika, neviens no tā nenomira!
Nedomaju, ka speciāli citronpalma tagad sauc savu vīrieti uz tualeti, lai kopīgi apspriesti dienas plānus, kamēr viņa liek kluci! :D
31.08.2017 18:30 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Nedomaju, ka speciāli citronpalma tagad sauc savu vīrieti uz tualeti, lai kopīgi apspriesti dienas plānus, kamēr viņa liek kluci!

Nē, viņa tikai klausās aiz durvīm, kamēr kluci liek viņš...:-D
31.08.2017 18:33 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Kā viņš reaģē, kad kakā, saslimsti, vem, nopirdies, sasvīsti? Droši vien nedēļu pēc tā mokās, sēdēdams stūrī, nespējot aptvert notikušo un to sagremot. :-D

Kaut kad jau tā mazā perfektā pasaulīte sabruks un viņam būs jāsaprot, ka viss nav melns un balts. Iedod viņam šo palasīt, jo neizklausās pēc īpaši attīstīta vīrieša.
https://en.wikipedia.org/wiki/Menstruation
31.08.2017 20:43 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ja nu viņš iepriekš nezināja, ka tāda lieta ir? Slikti mācījies skolā un neko nav arī apkārt dzirdējis. :D
31.08.2017 21:20 |

10 gadi
Reitings 323
Reģ: 18.12.2012
Plastmasas lelli labāk iegādāties, cerams būs ideāla.
31.08.2017 22:10 |

Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Interesants tev tas vīrietis gadījies.
.
Tu esi sieviete, tev nav ne jāatvainojas, ne jākaunās, ne jājūtās pretīgai. Tev vajadzētu tam vīrieša izstrādājumam pateikt, lai pieaug un iedot kādu anatomijas rokasgrāmatu.
31.08.2017 22:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)