Atkarigs no gaļas un gatavošanas veida. Visbiežāk cūkgaļu, liellopa gaļu sagriežu gabaliņos, ieslēdzu cepšanas režīmu, salieku gaļu katlā, lai apbrūninās. Apberu ar garšvielām, nereti pielieku sinepes un medu, lai brūnāka. Kad gaļa apcepusies, pārleju ar ūdeni un ieslēdzu sautēšanas režīmu uz stundu. Īsi pirms perioda beigām pielieku mērcei krējumu un viss. Vistas fileju vai nu sagriežu gabaliņos, sabārstu ar garšvielām pēc noskaņojuma, vai arī satinu rullīšos ar sieru un sēnēm. Salieku katlā, pārleju ar saldo krējumu, ieslēdzu sautēšanas režīmu uz 40 min. Viss. Malto gaļu sataisu bumbiņās ar dažādiem pildījumiem pēc vēlēšanās, salieku katlā, saldais krējums pa virsu, sautēšanas režīms uz 40min.un viss. Kotletes cepu pannā, pēc tam salieku katlā, pārleju ar ūdeni, sautēju 1h, pielieku skābo krējumu 5 min.pirms beigām. Viss. Tāpat, ja gadās nopirkt sūdīgu karbonādi, pēc izcepšanas sametu katlā un izsautēju. Ribiņas marinādē salieku katlā, ieslēdzu cepšanas režīmu 40 min., pēc gaļas daudzuma skatoties varbūt vēl papildus 20min un izcepu sulīgas zeltaini brūnas. Vistas tāpat.