Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Melnā henna

Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Pirms apmēram divām nedēļām nolēmu uzgleznot hennas tetovējumu, tāpēc iegādājos melo hennu, jo parastā brūnā tik ļoti neuzrunā. Pieminēšu, ka brūno nekad neesmu izmantojusi.
Pirms tam ilgu laiku apsvēru domu par šo ķermeņa apgleznošanas metodi, jo man ir ļoti, ļoti problemātiska āda, tomēr nolēmu par labu tai.
Iepriekš, pirms tetovējuma zīmēšanas, neuzkrītošā vietā uz ķermeņa uzvilku mazu svītriņu, lai saprastu, kā reaģē mana āda, jo melnā henna ir bīstama. Viss bija kārtībā, tāpēc ķēros pie zīmēšanas. Zīmējums ir ļoti, ļoti maziņš, vien dažus kvadrātcentimetrus liels, neaizkrāsots, principā, tikai kontūra.
Pēc aptuveni četrām, piecām dienām viņš jau bija tik pat kā pazudis, tāpēc to noberzu pavisam un uzreiz vietā uzzīmēju to atkārtoti.
Nākamajā dienā pēc pārzīmēšanas zīmējumu apklāja sāpīgas čūlas. Pirmo, otro dienu bija neliela sūrstēšana brīdī, kad tai vietai kas pieskārās. Nu ir pagājusi jau tik pat kā nedēļa, tetovējums jau atkal gandrīz pazudis, bet čūlas uz ādas nē. Man tā vieta vairs nesāp, bet skats ir nedaudz bailīgs.
* * *
Dēļ šī sīkuma negribu griezties pie ārsta. Varbūt kādai ir pieredze un ieteikumi? Varbūt ir kāda ziede, ar ko apstrādāt skarto vietu?
* * *
Ieteikums visām Jums! Apdomājiet, vai tiešām vēlaties izvēlēties melno hennu ķermeņa apgleznošanai.
30.08.2017 14:26 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 29.08.2011
Nākamreiz iesaku iegādāties herbals.lv melno hennu. Vai sarkano, tā pat ir spilgtāka par melno vai brūno.
30.08.2017 14:35 |

Reitings 511
Reģ: 07.03.2016
tieši tāpēc,ka zinu, ka melnā henna ir bīstama, labāk neriskētu to nemaz pārbaudīt uz savas ādas!
30.08.2017 14:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits