katra Gluži manas domas. :) Man gan, diemžēl, vai par laimi... nezinu, varbūt vajadzēja izmācīties, dabūt augstāko, tajā ko izmācījos, kaut šobrīd neliekas man atbilstoši un piemēroti... Varbūt kādreiz noder un tieši tas ir vajadzīgs! Tomēr nezināju pēc vidusskolas, ko vēlētos, bija pāris idejas, bet visas bija vienlīdz interesantas, neviena neguva pārsvaru. Tagad esmu sapratusi, ko tuvākajā laikā noteikti negribētu darīt, gūstot pieredzi, esmu sapratusi arī, kas ir ok, ko varu nedarīt ar riebumu, bet, protams, ka viegli tāpēc arī nav. Un ik pa laikam uzpeld manī doma, ka ideāli būtu, ja es varētu darīt vairākas lietas vienlaikus, piem. uz pusslodzi strādāt divos darbos (kamēr spēks un interese uz abiem ir) un brīvajā laikā vēl kaut vai hobijam vēl ko citu. Man tāds raksturs, ka gribas sevi parādīt kā daudzpusīgu, nevis kalt ko vienu līdz visu mūžu, kā jau te minēja. Tikai bija tādas pārdomas - vai tas nav tāds pārmērīgs gaisīgums, bet prieks, ka iedrošinājāt ar domu "mūsdienās nav jādomā kā padomju laikos un ir pilnīgi ok, mainīt, ir pilnīgi ok darīt vairākas lietas utt". :)