Labs vakars, vai jau arī jāsaka nakts? Bet nu sveiciens tiem, kas ir iemaldījušies šajā topikā.
Iespējams, ka šis ir dāmu portāls, bet ja esi ieinteresēta uzzināt kā es šeit nonācu, tad nākamajā rindkopā paskaidrošu.
Viss sākās nejauši, ka sākotnēji meklēju vienkāršu sludinājumu lapu, bet vairāk (vai drīzāk sakarīgu) lapu par zip.lv neatradu, žēl. Bija vēl kaut kāds gribu.lv, bet liekas, ka tur nebūtu mana īstā auditorija ko meklētu.
Varbūt ar šeit neko lādzīgu neatradīšu, bet varbūt tomēr?
Esmu 23 gadus jauns puisis, esmu nolēmis atrast meiteni. Varbūt to nemēdz darīt šādos forumos, bet neesmu cilvēks, kas uz ielas pienāks un teiks "čau, vai nevēlies iepazīties?!", kaut nav tā, ka es mulstu vai baidītos, bet tomēr liekas, ka internetā ar būtu iespēja atrast to ko meklēju.
Esmu sabiedrisks, aktīvs, daudzpusīgs un radošs cilvēks. Neesmu no tiem, kas būtu baigi sakačājies, braukātu ar BMW, dzīvotu villā pie jūras, bet ir savi plusi un savi mīnusi. :) kā jau mums visiem. Esmu parasts, atvērts, saprotošs cilvēciņš.
Zinu, ka teksts nav no tiem labākajiem, tomēr ceru, ka bez nosodījumiem atradīsies kāda jauka, sirsnīga un atklāta meitene, jo godīgums man nozīmē daudz ko. Tāpat kā attiecību dzīve un ģimene.
Šeit forumā ilgi neuzkavēšos, tāpēc ja vēlies ar mani sazināties, tad dot ziņu epastā pastāstot par sevi, jo garāk, jo labāk. Gribu tuvojošo rudeni pavadīt ar kādu feinu cilvēciņu, kam ar būtu vēlme iepazīties. Vai mēs to varēju mēģināt?
Gaidīšu ziņu.
[email protected]