macaw, viņa man iepriekšējā diskusijā pirmā uzdirsa, un pēc tam, kad uzrakstīju lai paskaidro to viņas domu uzdirsa(atvaino, bet tā bija) atkal- nosauca par bezsmadzeņu palaistuvi , saproti?
atklājiet man, lūdzu, lielo pasaules noslēpumu, kuriem vīriešiem patīk tās pusplikās meitenes? sāku justies kā muļķe un atpalicēja no dzīves, jo šī nav pirmā diskusija, kur tas tiek pieminēts. :'-(:-D
magdalena.x, nop, tu nepareizi uzdod jautājumu - jautājums būtu: kuram tad nepatīk, jo taču cītīgāk paskaties, kā notiek, viss uzskatāmi parādīts, kā notiek katrā baļļukā.
atklājiet man, lūdzu, lielo pasaules noslēpumu, kuriem vīriešiem patīk tās pusplikās meitenes?
Domājams visiem, kuri sevi uzskata par vīriešiem, kā minimums ieinteresē. :D Ne jau par velti ar viņām piebāž ekrānu vairumā klipu, jo mūzika ir viduvēja un autoriem fantāzija nestrādā, lai ar klipu pasniegtu kko jēdzīgu, tad kkā jau tie skatieni ir jāpiesien ekrānam. Un kas var būt vienkāršāks, kā vērsties pie senākajiem instinktiem, kas 100% nostrādās uz plikām daiļavām... :D