Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

No attiecībām līdz laulībām

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Cik ilgi būtu jāgaida? Kāpēc bieži ir uzstādīti kkādi termiņi?
Piemēram, es jūtu, ka ar draugu esam īstie viens otram, saprotams,ka ir arī lietas,kas besī,bet tās ir viegli pieņemt. Zinām,ka labāku par mums abiem, nevarētu citu atrast...pat esam pārāk kūtri, lai ko citu meklētu, ka vieglāk ir samierināties un pieņemt,ja kkas nepatīk. :D
Puisim ir savas mājas, darbs, mašīna, stabils darbs. Es pabeigšu vidusskolu un būtu jau ieguvusi profesiju. Plānā - studēt un strādāt reizē. Būtu priecīga ierasties augstkolā uzreiz jaunajā uzvārdā :D Abi esam "mājās sēdētāji", nekur apkārt nedauzāmies, par pusaudža trakumu jau nerunājot..
Vai būtu jēga parunāties ar puisi par iespējamām laulībām? Laikā kurā šobrīd sapņotu to darīt, viņam 24, man 20. Attiecībās būtu bijuši 1,5 gadu. Vai arī 2, ja kāzas neieliktu ziemā:D
25.08.2017 10:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man arī šķiet gluži normāli jautāt viedokli par laulībām, bērniem.. par to, ko sagaida no attiecībām. Atbildes mēdz būt tik dažādas :)
27.08.2017 18:40 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Mis Take, jā, protams, ka nespiež, noteikti mums bus netradicionāls pasākums :-)
Absolūti piekrītu Dae viedoklim, kā arī tam, ka laulības tēma jāizrunā ar partneri laikus, lai kādai no pusēm nav liekas gaidas. Cik nav stāstu par dāmām, kas gadiem gaida lielo, balto kleitu.
28.08.2017 01:09 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Tās, kuras minēja, ka jāgaida vīrieša iniciatīva, nepiekrītu. Jā, uzspiest, pieprasīt nedrīkst, bet iekustināt ledu vajadzētu. Daudzas vrb domāja, ka tgd uzmākšos puisim ar savu vēlmi, bet, ja gaidītu, tad pat nesagaidītu, vai tikai pēc 10 gadiem, jo manējais ir ļooti kūtrs. Vienmēr viss virzās pateicoties manām idejām.
Tuvākajā laikā ģimeni neplānotu, pat ja apprecētos. Cerams, ka vispār spēšu kaut vienu bērnu kādreiz mūžā radīt un izaudzināt, ņemot vērā manu vājo nervu sistēmu,līdz ar to arī veselību..(t)
28.08.2017 08:41 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Tu pat nevari iedomāties, kā var mainīties tava pasaules 1, kad sāksi studēt, strādāt un dzīvot pieauguša cilvēka dzīvi un varbūt tu nemaz vairs nespēsi sevi iedomāties viņam blakus, varbūt tu sapratīsi, ka viņš stāv ceļā tam, ko tu patiesībā vēlies dzīvē. Bet tikpat labi tu sapratīsi, ka viņš ir īstais un vienīgais un jūs abi dzīvosiet ilgi un laimīgi

Jep. Kur jāskrien?
29.08.2017 13:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)