Elizabethy Ļoti ļoti nepārdomāta studiju programma. Kad es sāku tur studēt, tā bija pavisam jauna, mans kurss bija pirmais, kas to tur studē. Protams, ka, ja ir jauna studiju programma - ir pieļaujamas kļūdas mācību procesā un no tā mācās, bet tiešām, likās, ka tā programma tapusi vienā dienā - tāds ķep ļep.
Atvērtajās durvju dienās mums teica, ka programma ir akreditēta, bet, uzsākot mācības, uzzināju, ka tā nebūt nav. Pasniedzēji - pirmajās lekcijās viss bija forši, bet beigās arvien vairāk bija jāmācās mājās. Mums teica, ka ļoti cītīgi skatīsies, kurš ir bijis lekcijās un kurš nē - neviens neskatījās, visiem pasniedzējiem bija vienalga.
Eksāmeni... Ārprāts, cik nepārdomāti. Es uz mūzikas eksāmenu biju ļoti gatavojusies, centusies, lasīju visu info, kas man bija. Beigās - pasniedzēja ar vienu citu vīrieti (nemaz nepateica, kas viņš ir) iesauca visus pa 2 kabinetā un abiem bija jāatbild uz 2 jautājumiem, viens no pasniedzējas, otrs no vīrieša un no šiem 2 jautājumiem tev izlika atzīmi. Nevienam nebija zemāks vērtējums par 7.
Protams, bija daži pavisam forši pasniedzēji, bet likās, ka liela daļa nezināja, ko ar mums iesākt.
Viens no pasniedzējiem lekcijas laikā uzkāpa uz galda, sāka bļaut un teica, ka mums šādi būs jādara eksāmenā. (t)
Aizgāju pēc pirmā mācību gada. Protams, ka ir vēl daudzas lietas, kas mani neapmierināja, bet nu šīs bija tās trakākās lietas, kas nāk prātā.