Vispār fascinējoši, kā var sadusmoties uz līdzenas vietas par neeksistējošu ielūgumu neviena te nerīko kāzas ārzemēs un nav ielūgusi elzaelza, ciktāl mana sapratne sniedzas. Tad jautājums, kam tiek veltītas tās lamas par kucēm? Cepiens par ko? Par to, ka citas tērē savu naudu uz lidmašīnas biļetēm un uzskata, ka tas ir ok? Izskatās, ka sāpe ir dziļa.
meksikanka, jomajo, pārstāj lūdzu pārspīlēt.
viss tika pasniegts, it kā tagad notiek 3 kāzas vienā vasarā, visas ārzemēs un visām jāņem kredīti
Tie, kuriem jaunais pāris tuvs un svarīgs, tie arī brauks, lai vai kā! Smieklīgi!
Kā kas tiks? Kopābūšana ar pāri viņu vienā no svarīgākajām dienām. No otras puses.. Ja tev vajag nez ko atpakaļ, tad takš ir visas iespējas atteikties.
Lai būtu viņu svarīgajā dienā, taisītu bildes, čmok čmok, sveiktu, smietos un dejotu līdzi - jau minēju - pat ja ierodies bez dāvanas, pieņemsim, ka ir kleita vai kas ko vilkt - ja vien pāris nenosaka, ka jābūt tādās un tādās krāsās, jo tāda ir kāzu kopējā krāsa, kā mēdz darīt mūsdienās kāds - tad ir tur jānokļūst, pa ceļam jāēd utt.
Nav runa, ka vēlmes nevar tādas būt, viss ar to kārtībā, tava diena, dari, kā vēlies - bet tad aicinātāji rēķinās, ka bērnības draugs, kuram nav tādi apstākļi, nebūs tev svarīgā dienā un bērnības draugs apzinās, ka neredzēs to svarīgo dienu.
stulbi no abām pusēm var sanākt, kad gribas, lai draugs klāt un kad gribas, lai varu aizbraukt pie tā drauga tādā dienā
Nu ja man ir brālis, labākais draugs un abiem? Un tad kaut vai 10 gadus klusums, bet es jau nedzīvoju plānojot, atlikt no katras algas 10 eiro, ja sanāk, ka tik kāds neprecas. Tā vispārīgi domāju. Nu kaut vai arī vienam Latvijā. Tāpat tomēr vienkāršam cilvēkam var iesist pa maku.