Sveikas meitenes un puiši.
Jau pāris gadus mani uztrauc mans svars. Esmu 1.60 gara un sveru 59 kg. 22 gadus jauna. Es neteiktu, ka tas būtu milzīgs un varbūt kāda par tādām aprisēm priecātos, bet lai ko domātu citi, man riebst mans svars. Es sev nespēju nopirkt bikses, jo visās mana pakaļa izskatās kā divi valrieksti, bet labi, ka vismaz nav grumbaini. Ko īsti es vēlējos no Jums. 1. izkratīt sirdi. 2. vaicāt Jums cik maksātu uztura programmas sastādīšana un vai variet ieteikt kādu, kurš to varētu izdarīt par saprātīgām cenām. Uzskatu, ka tieši nepareiza ēsšana ir problēmas pamats. Apmeklēju sporta zāli, bet neregulāri, kas arī nekam neder, jo bieži vienkākrši trūkst motivācijas. Problēma ir arī tāda, ka dzīvoju ar draugu, kurš nemitīgi vēlās uzņemt svaru, tāpēc ledusskapī mūžīgi stāv - desas, siers, kaut kas neveselīgs, kalorijām bagāts,kas tik ļoti mani bieži vilina. Pēdējā laikā arī domāju pirms ēdu - vai man to vsp vajaga - iet uz sporta zāli, lai nodedzinātu vienu biezpiena sieriņu, ja varētu vispār to neēst. Bieži nomāc nenormāla ēstgriba, tad varētu apēst visu. Bieži domāju, es tak varētu uzvilkt tik smukas drēbes, seksīgas apspīlētas bikses, bet nē... tas liekais svars....
Nu kaut kā tā.