Man drīz ir paredzēta gudrības zoba izoperēšana. Palūdzu puisim, vai viņš var man atbraukt līdzi, ja nu paliek slikti, vai kas. Viņš atbildēja, ka nebrauks līdzi, lai braucu viena. Viņš neies kavēt darbu ( kautgan nav viņam nekāds stingrais darba režīms). Nezinu kā justies, un ko domāt.. Jūsu domas par to?
Nu es neticu, ka tā var būt, un visu laiku problēmas ar to, ka draugs, kur neved, draugs neļauj pirkt apģērbu, draugs negatavo, viss tikai pašai aizbraucot pie viņa, draugs nakts vidū neatved avenes.
Nu es nezinu vai viņa ir pilngadīga. Atceros diskusiju, kā nevarēja iet ar draugu uz kino, jo mamma neatnāca mājās, lai iedotu naudu. Tā taču ir tā pati meitene, ne? :-D
Intereses pēc palasīju Tavas diskusijas. Man šķiet, ka Tu gribi sev ideālas attiecības, kur puisis visur ved, izmaksā, ar kuru lieliski pavadi laiku, principā īstu sapņu princi, bet viņš Tev tāds pohujists pagadījies.
Nu tak pajautā kādai draudzenei,ja tev tik ļoti svarīgi ir lai būtu kāds blakus, ja nu gadījumā slikti paliek. Kāda starpība draugs vai draudzene atbrauc līdz, manuprāt,ja ir slikti tad vienalga kas ir līdz,ka tik ir kāds kas var palīdzēt. Un ka nav stingrais darba režīms? Uzsvilpsi un viņam uzreiz jāskrien,jo redz madam nevar nevienam citam pajautāt.
Sognare Gribētu redzēt, ja, piemēram, Tu ar savu puisi tiktos tikai reizi mēnesī, vai Tu negribētu, lai viņš pēc iespējas biežāk ir Tev blakus? Pirms kādu nosodi, uzzini visu kārtīgi! ;-)
Nate bet tak ir arī citas iespējas kad var tikties,ne tikai zobārsta apmeklējums pēc kura pat iespējams būsi nekāda! Tikties var arī tāpat, nemeklējot kautkādus iemeslus.