Parasti gaidīju ,kad puisis spers pirmo soli, bet kad iepazinos ar tagadējo draugu, pat nezinu kādēļ,bet man gribējās pirmajai spert soli:-D, dabūju viņa nr un vienu dienu uzrakstīju banālo" čau", tad vārds pa vārdam un pirmā tikšanās , pirmais skūpsts ,līdz sākam kopā dzīvot(l):-).
Pat nezinu kas būtu,ja es gaidītu kā citus puišus,jo lai cik interesanti nebūtu esmu pēc dabas atkarīgi kautrīga ,bet draugs tajā laikā bija vēl kautrīgăks,jo bija apaļīgs, staigāja platās drēbēs, bet es tad biju 2/3x tievāka kā viņš un iespējams,ka viņš pat necerēja,ka es tāda tieva, skatīšos uz viņu,kam liekais svars bija. Bet mani tas neuztrauca. :-)
Draugs bieži saka ,man ka mīl mani par to ,ka es viņā ieskaitījos kad viņš bija nekāds,kad neviena viņam uzmanību nepievērsa, kad nebija nekas,ne labs darbs,ne mašīna, bet kā ieguva labu darbu, sāka vairāk maksāt, nopirka pirmo mašīnu tā daudzas kas nepievērsa uzmanību,sākā pievērst uzmanību . Nenoliegšu,biju greizsirdīga,bet viņs pateica ka viņas viņam neko nenozīmē jo kad viņam nekā nebija tad arī viņu neredzēja,bet es ar viņu paliku kopā arī tad kad viņam bija naudas problēmu, sarežģījumu dzīvē, kamēr tās citas sākā lakstoties ,kad bija daudz ko sasniedzis dzīvē , pirms tam pat virsū neskatījās un tieši to viņš manī ļoti novērtē.
Nezinu vai tas ir kas wow,ar ko būtu jālepojas bet viņš tā saka.:-)