Esmu aizvainota nedaudz, jo mans draugs, ar kuru neilgu laiku dzīvoju kopā, nosodoši pret mani attiecas.
Es strādāju, pēc darba visu man jāmazgā, jātīra, jāgatavo, JĀPIENES. Esmu līdz nelabumam nogurusi. Viņš ne traukus mazgā, ne palīdz vispār! Tikai pēc darba guļ pie sava tv, spēlē videospēles, un gaida, ka es visu darbu izdarīšu, jo redzieties, viņš uzskata, ka meitenei ir jābūt mājsaimniecei.
Tad vēl viena ārkārtīgi nesmuka attieksme. Es nogurusi, pēc darba visu izdaru, viņš jautā kapēc tāda izspūrusi, staigāju garā t-kreklā, viņš nesaprot ka esmu nomocīta. Kapēc viņš atļaujas mani komandēt un gulēt dīvānā (atvainojos) izstaipītās, smirdīgās apakšbiksēs? Es sevi pasniedzu kā laba partnere, vismaz es tā uzskatu. Kā viņš uzdrošinas vispār vēl ko lieki komentēt par manu drūmo izskatu, jā, bet tas jau nekas ka esmu bez kosmētikas, izpūrusi, tas nekas, galvenais ka kopju sevi. Un es nedzīvoju uz viņa algas, es maksāju pusi, viņš pusi, es nesu produktus, visu daru viņa labā ! Viņš ir slinks un nepateicīgs, pirmo reizi tādu sastopu.
Man ir sāpīgi, es nezinu ko darīt... :'-( Ja nekas nemainīsies nāksies iet prom.