Tā kā autovadītāja apliecību ieguvu pavisam nesen, tad atmiņas vēl ir ļoti, ļoti svaigas.
Man arī tā likās, ka es nekad nebūšu braucēja, jo esmu straujas dabas, par teorijas apgūšanu vispār neuztraucos, jo galva ir viegla, ātri izprotu lietas, tāpēc arī ātri iemācījos un noliku ļoti veiksmīgi, ar braukšanu likās, ka nu tas noteikti nebūs man, sāku arī no 0 mācīties, nezināju neko... tiešām neko. Aizgāju uz pirmo nodarbību, braucām uz praktiski norobežotu laukumu, visu man pastāstīja, kur, kas un kā, vadīšanas principus... nu neko, sākumā, protams, 20 km/h man jau likās pati virsotne, bet trešajā reizē jau izbraucu ielās, vispār ļoti ātri pieradu pie vadīšanas, grūtāk gāja ar būšanu uzmanīgai, bieži taisīju visnotaļ stulbas kļūdas, lai gan pašu mašīnu jau biju iemācījusies vadīt labi, galva tik ātri nesakārtojās.
Tomēr pirms nedēļas arī es ļoti veiksmīgi nokārtoju vadīšanas eksāmenu un nu esmu pilntiesīga autovadītāja!
---
Bet patiešām ir cilvēki, kam tiesības nav domātas, draudzene visai ātri pameta, jo viņai nepatika braukt, katra braukšana viņai sagādāja galvassāpes, bija tik saspringusi, ka bez stresa pat ātrumus nevarēja pārslēgt, turpretī man ļoti, ļoti patīk braukt. Jūtos kā mazs bērns, kad palaiž pie stūres - ļoti laimīga.