BananaGod, ja nu kas, tad es dzīvoju Rīgā. Varu 57days vietā parakstīties. Man šķiet, ka gandrīz katram tagad makā ir ID karte, paķersim kādu smuku čali no ielas un aiziet, būs tev 2 liecinieki :-D
Vienīgi pieļaujams, ka tiešsasites nobanošanas opcija nebūtu patīkama lietotājiem, iztēlojies vienmēŗ ir kāds kas pasākumu tēlaini sakot pagremdē, un tai tiešsaistē, kā izskatītos ja kāds no online "izceltos" neveilkli kāziniekiem rokā banu pults, un par vienu ciemiņu kvadrātiņu mazāk melns :-D
Man gan šķiet, ka tad vismaz mēnesi iepriekš jāzina, kuri tieši 2 uz ielas satiktie būs liecinieki. Laulības reģistrācija dzimtsarakstos jāpiesaka vismaz mēnesi iepriekš (ja nav kas mainījies), tad arī jāsniedz dati par lieciniekiem. Vai kļūdos?
Laulības reģistrācija dzimtsarakstos jāpiesaka vismaz mēnesi iepriekš (ja nav kas mainījies), tad arī jāsniedz dati par lieciniekiem. Vai kļūdos?
Tā gan ir, līdz ar to pēdējā brīdī uz ielas paķertie īsti nederēs. Bet vat palūgt, lai piem. fotogrāfs un filmētājs (ja tādi būs) pilda arī liecinieka funkciju!