Apple_pieNu pieņemsim par to, cik bieži ievieto viens cilvēks tos sludinājumus un kādās summās, domā, ka VID jāiet cauri katram sludinājumam un uz papīra jāpiefiksē ielicēja e-pasts [email protected]?
Ok, piekrītu, tehnisk ir iespējams vākt tādu statistiku, bet nav garantijas ka tāda tiešām tiek savākta speciāli un saglabāta.
Protams, ka viņi var apturēt saimniecisko darbību uz laiku, jo ss.lv paši nesadarbojās, viņiem ir visas iespējas to darīt, jo tu taču saproti, ka neprasa informāciju par tanti, kas pārdeva kleitu pirms gada par 10 euro...runa ir par krāpnieciskām shēmām.
Cik atceros, tad daudzās valstīs portālus bloķē ar tiesas lēmumu, respektīvi tiesā tiek pierādīts ka nav tikai plikas aizdomas, bet ir konkrēti fakti. Bet tā sanāk ka Latvijā tagad pietiek tikai ar VID aizdomām un viss.
Es tik ļoti esmu ievērojusi, kā tev patīk vienmēr kliegt, cik Latvijā viss ir slikti - nodokļi šausmīgi lieli, viss tik šausmīgi slikti, dara to nepareizi un šo, a kad vienkārši apzināti noklusē šmuglētājus par vairākiem simtiem tūkstošiem, tad tas viss ir ok?
Hey hey, Tu mani tiešām nejauc ar kādu citu? Un es nekad nekliedzu, citādi rakstītu "Caps Lock".
Par to ka viss ir slikti, es to nekad neesmu teicis.
Par to ka nodokļi ir mazliet lielāki nekā gribētos, tad tas nav tikai mans viedoklis, bet arī pašu kompāniju un uzņēmēju viedoklis. Visi eksperti jau sen runā ka salīdzinot ar Igauniju un Lietuvu mums ir vislielākie nodokļi, kuri ik pa laikam palielinās. Es nezinu nevienu, kuram patīk visu laiku palielinošais nodokļu slogs, ja Tev patīk maksāt aizvien vairāk un vairāk, tad OK.
Ok saprotu xanax viņš ir krievs, kas nīst Latviju
:-D:-DAhahahaha:-D:-D
flower666 mazulīt, ja es izsaku savu viedokli, kurš ir pretrunā ar tavējo, tad tas nenozīmē ka es esmu krievs, kurš ienīst Latviju. No kurienes Tu vispār rāvi ka es esmu krievs es nezinu. Tev laikam krievi visur rēgojas. Cerams manā profila bildē Tev nerēgojas Putins.:-D:-D Un ej tak beidzot gulēt, citādi mamma vēl nolamās ka tik vēlu sēdi internetā.
Igaunijā vairākums nav tādi mēsli kā jūa un ss.lc ar saviem biedriem auto tirgoņiem! Tāpēc Igaunija plaukst.
Vienkārši Igaunijā ir sabalansētāka un draudzīgāka nodokļu politika nekā Latvijā.
.
Eh, es gan gribētu noprovēt to zālīti, kuru pīpē
flower666.:-D