Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai ticetu?

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Sveikas!
Gan jau daudzas nosodis, bet, vai jus ticat ekstrasensiem. Vai ir piepildijies?
04.08.2017 19:30 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Nu, cita cilvēka rokās man tomēr nav luste nodot atbildību pār manu dzīvi. :) Kratos no tā visa vaļā, vienalga, ekstrasenss vai neekstrasenss. ;)
.
Ko tas ekstrasenss Tev teica. Kaut ko priecīgu vai bēdīgu?
04.08.2017 19:39 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Izstāstīšu, kam ticu es.
Ekstrasensi jeb cilvēki ar attīstītu intuīciju un vairāk atvērtu trešo aci ir. Man arī ir ļoti attīstīta intuīcija, esmu pēc fotogrāfijas precīzi nolasījusi informāciju par cilvēku ne vienu reizi vien, pie tam - faktuālu informāciju. Piemēram, dzīves notikumus, slimības, bērnu skaitu, profesiju, utt. Informācija atnāk ainiņu veidā un ir precīza, ja spriež pēc atsauksmēm. Es domāju, ka informācija ir ierakstīta cilvēka enerģētiskajā laukā, tādēļ arī ir cilvēki, kas to var uztvert.
Kas attiecas uz nākotni, tad mans viedoklis ir tāds, ka tā nav iecirsta akmenī un var mainīties. Tādēļ, manuprāt, nav vērts jautāt ekstrasensam, gaišreģim vai Taro kāršu licējam KAS notiks, jo tiks parādīts uz to brīdi iespējamākais variants. Pareizāk būtu jautāt jautājumus, kas varētu palīdzēt pieņemt lēmumu, kā rīkoties, lai tiktu pie labākā iespējamā rezultāta.
Plus, arī uzskatu, ka nav ētiski, ja gaišreģis, piemēram, pareģo kāda nāvi tuvākajā laikā vai šķiršanos. Jo, pirmkārt, tas nav negrozāms fakts, otrkārt, tas var izvērsties tādā self-fulfilling prophecy (ok, par kāda cita nāvi diez vai), bet, ja, piemēram, pasaka, ka partneris pēc gada sāks krāpt - ja viegli iespaidojams cilvēks, gan jau sāks vaktēt ciešāk, ar aizdomām izturēties, zāģēt, utt., un, iespējams, tiešām novedīs pie šķiršanās.
04.08.2017 19:43 |

Reitings 284
Reģ: 18.04.2017
Spīdola
Tas par to šķiršanos ir tīrākā programmēšana. Daudzi ar to nodarbojas. Uzprogrammē kleintu ar NLP programmām.:-)
04.08.2017 20:24 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Spidola, Tev pm.
04.08.2017 20:25 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Starp citu, šeit pat pasen piedalījos Taro akcijā, un man pateica tieši pretēji tam, kā notika... :D Tomēr zināmām spējām es ticu, šo to esmu novērojusi arī praksē, taču ne gluži apzinātai nākotnes pareģošanai, kad to piedāvā kā maksas pakalpojumu. :)
04.08.2017 21:30 |

Reitings 284
Reģ: 18.04.2017
Gaišreģiem gadās arī melnās dienas kā jebkurā citā profesijā.
04.08.2017 21:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits