Izstāstīšu, kam ticu es.
Ekstrasensi jeb cilvēki ar attīstītu intuīciju un vairāk atvērtu trešo aci ir. Man arī ir ļoti attīstīta intuīcija, esmu pēc fotogrāfijas precīzi nolasījusi informāciju par cilvēku ne vienu reizi vien, pie tam - faktuālu informāciju. Piemēram, dzīves notikumus, slimības, bērnu skaitu, profesiju, utt. Informācija atnāk ainiņu veidā un ir precīza, ja spriež pēc atsauksmēm. Es domāju, ka informācija ir ierakstīta cilvēka enerģētiskajā laukā, tādēļ arī ir cilvēki, kas to var uztvert.
Kas attiecas uz nākotni, tad mans viedoklis ir tāds, ka tā nav iecirsta akmenī un var mainīties. Tādēļ, manuprāt, nav vērts jautāt ekstrasensam, gaišreģim vai Taro kāršu licējam KAS notiks, jo tiks parādīts uz to brīdi iespējamākais variants. Pareizāk būtu jautāt jautājumus, kas varētu palīdzēt pieņemt lēmumu, kā rīkoties, lai tiktu pie labākā iespējamā rezultāta.
Plus, arī uzskatu, ka nav ētiski, ja gaišreģis, piemēram, pareģo kāda nāvi tuvākajā laikā vai šķiršanos. Jo, pirmkārt, tas nav negrozāms fakts, otrkārt, tas var izvērsties tādā self-fulfilling prophecy (ok, par kāda cita nāvi diez vai), bet, ja, piemēram, pasaka, ka partneris pēc gada sāks krāpt - ja viegli iespaidojams cilvēks, gan jau sāks vaktēt ciešāk, ar aizdomām izturēties, zāģēt, utt., un, iespējams, tiešām novedīs pie šķiršanās.