tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Caloo - kurā brīdī sevi mīlēt tādu, kāds esi nav labi? Vienkārši ko?
04.08.2017 15:53 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
callmetwisted
Nekad neesi dzirdējusi teicienu: "Es esmu stulbs un man ir labi"? Spēj savilkt paralēles?;-)
04.08.2017 15:57 |

Reitings 3267
Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu.
Pamēģiniet uzkrāmēt sev priekšā un aizmugurē 30-40 Kg mugursomas un pastaigāt visu dienu, tad sapratīsiet, cik viegla viņām dzīve un tas nerunājot par visām citām problēmām. Bet viņas ir gatavas samierināties ar visu, lai tikai varētu pagrēkot ar papildus kalorijām.
04.08.2017 16:12 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Vienīgais, es neticu, ka novājējot viņas nejustos vēl labāk, viņas vnk ir pieradušas nest to lieko svaru sev līdzi un uzskata, ka mazāks svars jau neko nemainīs, bet esmu dzirdējusi no cilvēkiem, kas nomet liekos kg, jūtas daudz vieglāki un labāk. Kaut kā liekas dīvaini, ka nodarbojas ar sportu un ēd, bet tāpat svars nekrīt, tas noteikti ir sasistīts ar nepareizu ēšanu, nav nemaz jāievēro mokošas diētas , bet ēdot pareizi un sabalansēti un pat nesportojot, svars kritīs nost uz tauku nevis muskuļu rēķina. Ja ēd sabalansēti un ikdienā staigā, sporto kalorijas tiek patērētas, es nezinu cik daudz ir jāēd, lai ar visu sportošanu paliktu 150 kg. Tad vienīgais ir nepareiza un pārāk lēna vielmaiņa, bet tā jau ir veselības problēma.
04.08.2017 16:21 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Caloo, labāk būt stulbam un laimīgam nevis superinteliģentam ar kompleksiem par sevi un citiem, bet tas, protams, mans viedoklis. Ja cilvēks spēj sevi mīlēt kādu tas ir, lai jau mīl - jēga mēģināt pārliecināt par pretējo? Nu labi, ir/būs veselības problēmas resniem cilvēkiem, bet veselības problēmas mēdz būt arī ne-resniem un sportiskiem - kāda starpība? Ko tas tev, tavā dzīvē maina?
Ja vien, protams, tavs darbs nav saistīts ar resnīšiem, kas sūdzas visu laiku par to, cik resni un lietas labā neko nedara, nesaprotu kāpēc jācepjas par to, ka otrs ir resnāks vai tievāks.(t)
04.08.2017 16:22 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu tik tiešām. Ne tikai resnā ķermenī nav viegli. Pēc video sanāk, ka es nevaru sūdzēties par riepiņu utt jo es taču esmu krietni tievāka par dāmām video , kā viena tur saka - kam tu to saki? Ar domu, ka tievā resnajai sūdzas, bet ja mīl sevi apaļu, par ko tad apvainoties ? Ka ne plus size meitenei kaut kas sevī nepatīk?
Vai arī ja es palepotos ar savām krūtīm, slaido vidukli vai ko citu, es būtu iedomīga, ja meitene lepotos, ka ir sasniegusi savus vēlamos kg tas būtu nepiedodami, bet ja apaļās sevi mīl, bez izteiktiem sieviešu apaļumiem utt tad gan malači. (t)
04.08.2017 16:27 |

Reitings 3267
callmetwisted
Caloo, labāk būt stulbam un laimīgam nevis superinteliģentam ar kompleksiem par sevi un citiem, bet tas, protams, mans viedoklis.

Hmm, vai mēs kaut kur salīdzinājām šādas lietas? manuprāt par to vispār nav runa. Jeb Tu no rakstītā mēģini kaut kā izsecināt, ka man ir kompleksi, ja es atļaujos resnu nosaukt par resnu, vai viņas piesaukto grēkošanu ar kalorijām par rīšanu?
Ja cilvēks spēj sevi mīlēt kādu tas ir, lai jau mīl - jēga mēģināt pārliecināt par pretējo? Nu labi, ir/būs veselības problēmas resniem cilvēkiem, bet veselības problēmas mēdz būt arī ne-resniem un sportiskiem - kāda starpība? Ko tas tev, tavā dzīvē maina?

Es nevienu nemēģinu pārliecināt. :) Es izteicu savu viedokli par video redzēto. Man taču drīkst būt viedoklis? Tu drīksti man nepiekrist un paskaidrot, kāpēc Tu domā, ka viņas sevi mīl. Man būs interesanti paklausīties kāpēc Tu tā domā. Tāpēc jau tā ir diskusija...
Ja vien, protams, tavs darbs nav saistīts ar resnīšiem, kas sūdzas visu laiku par to, cik resni un lietas labā neko nedara, nesaprotu kāpēc jācepjas par to, ka otrs ir resnāks vai tievāks.

Es absolūti necepjos - nav ne jausmas kāpēc Tu tā domā. :) Es tikai pateicu ko es redzu viņu diskusijā un tam nav sakars ar to, ar ko saskaros dzīvē. Man personīgi formīgas meitenes patīk labāk par tievajām un sportiskās ir visforšākās :D, bet kā jau visur - kas par daudz, tas par skādi. :)
04.08.2017 16:39 |

Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Resna ir un paliek resna, mīl vai nemīl sevi. Tāpat arī tieva.
Nekad, nesapratīšu cepšanos par izmēriem. Saprastu, ja diskusija video būtu par vizuālo izskatu no ārpuses-kopta, trennēta (jā arī smaga un resna var būt ar formu), vai vispārējo stilu...bet apspriest par to, ka kāda ir resna un kāda nav, ir muļķīgi. Ja šīm "resnajām" nepatīk dzirdēt komentārus par resnumu, lai notievē, dzirdēs komentārus par to, cik tievas ir. Un kad tie apniks, iespējams, pieņemsies saprātā lieki nerunās un neklausīties cilvēku spriedelējumos par svaru, bet reāli uzlabos savu imidžu, un iemīlēs pa īstam sevi savā svarā.
04.08.2017 17:03 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nu nav tas normāli, lai jau viņas tādas ir, ja viņām patīk, bet nedomāju, ka to jāpasniedz kā normu. Ne tikai par šo video runāju, bet vispār. Pēdējā laikā tāds sevis pieņemšanas un mīlēšanas kults, ka vienalga, cik simti kilogramu, tātad vairāk, ko mīlēt. Sabiedrība aiziet platumā un tas atstāj negatīvu iespaidu uz veselību, grozi, kā gribi. Tādas mammas to pašu piemēru rāda arī saviem bērniem un tā tas aiziet.
Nezinu, man klasē sākumskolā bija varbūt viens apaļš bērns uz 27, un tas pats - apaļīgs, nevis resns. Bet tagad tādu ir ļoti daudz. Tas ir ļoti negatīvi un ne jau par ārējo izskatu ir stāsts. Vakar veikalā redzēju gadus 11 vecu meiteni, kam viena ciska kā varbūt mans viduklis, nemaz nerunājot par vēderu. Tas ir ok, lai viņa mīl sevi tādu, kāda ir? Nabaga bērns! Iepirkumu grozā čipsi un limonāde.
04.08.2017 17:29 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Jā, es arī piekrītu, ka ir atšķirība starp "mīlu sevi tādu, kāda esmu" un acīmredzami neveselīga dzīvesveida popularizēšanu. :-(
04.08.2017 17:41 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Arī es noskatījos visu, jā kaut kam piekrītu, bet:
1 Kaut kā nonāca pie virssvara, bet to neattīstīja diskusijā tālāk, pasmējās un viss, nepastāstīja, kā sākās. Interesē, kas tad katrai ir bijis par iemeslu tam.
2 Diētu vienai ievērojot viss bija ok, bet nenoturējās, sanāk, iemesls bija pārlieku nepareiza ēšana. Tā es saprotu. Iespējams tā ir atbilde uz pirmo domu.
3 Tad tika noliktas tievās, ka tās uzreiz vājas, nespējīgas un neizturīgas, bet viņas gan visu var.
4 Jāsēž priekšā, nu ja loģiski padomā, tad ērtāk gan ir tā, gan pašām, gan citiem.
5 Tagad ir labi, bet veselības problēmas radīsies iespējams vēlāk – gluži nepamatoti jau nav tie ģimenes aizrādījumi un jautājums, kā viņi tika izteikti, varbūt pašām tikai likās, ka ar aizspriedumiem un tādu pamācīšanu.
6 Tievie uzreiz čīkst, ja kaut ko pasaka, bet plussize nē.
*
Un apaļīgajām, lai ko izteiktu, visiem ir simts reizes jāpārdomā, kā teikt, kāds tonis, ka tik neaizskar, kaut nekas vispār uz to virzienu (lieko svaru) nebūtu teikts. Tievām uzreiz bliež virsū par skaliem, skeletiem, aizpūšanu pa gaisu, vispār neēšanu un tā tālāk.
*
Kopumā man vienalga, lai ir laimīgs, lai gan domāju, ka pārāk liels svars nenāk par labu pašām, daļa no meitenēm bija ok, bet ar mazāku svaru iespējams justos vēl labāk un vairāk apmierinātas ar sevi. Ja vēl bērnam mācīs un piekops tādu dzīvesveidu, lai gan nav mana darīšana, bet žēl.
04.08.2017 17:54 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Video nenoskatījos vēl, bet izlasīju komentārus. Es vispārībā domāju, ka sevis mīlēšana tieši izpaužas tajā, ka ļauj sev darīt to, ko vēlas nevis to, ko vajag. Domāju, ka, piemēram, viņas ēdot savas bulkas jūtas daudz labāk nekā meitenes, kuras dzīvo uz griķiem un ūdens.
Es kādu brīdi ļoti uztraucos par savu svaru, lai ietilptu kaut kādos pašizdomātos standartos, diētas, sevis šaustīšana utt. Tagad man kaut kā kļuvis vienalga, ka esmu par pāris kg smagāka nekā varētu būt, un dzīvot ir daudz vieglāk, kad vari ieēst virtuli, nevis tikai tecināt siekalas, skatoties uz to. Ne no sevis mīlēšanas ir visādas anoreksijas u.c. Protams, arī svērt 200kg nenorāda uz to, ka mīli sevi, jo tas liekais svars noteikti traucē pašam cilvēkam. Bet ja šīs meitenes norāda, ka viņām netraucē savs svars, tad jau viss kārtībā. Kāpēc citiem jāuztraucas par viņu svaru.
04.08.2017 18:03 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Video neskatīšos, bet man šķiet mazliet smieklīga šo plus size sieviešu cenšanās pārliecināt citus, ka viņas sevi nu tik ļoti mīl un ka it nemaz negribētu būt tievākas. Ja tā tiešām būtu, tad viņas necenstos citus par to pārliecināt un pats svarīgākais, ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina.
04.08.2017 18:04 |

Reitings 1937
Es ēdot bulkas un uzresnējot jutos daudz sliktāk kā ēdot salātus un ūdeni. Kaut kā nepiekrītu, ka jāļauj sev ieiet atkarībās. Tad jau alkoholiķis jūtas labāk dzerot nevis atturoties , bet vai tas ilgtermiņā būs labāk?
04.08.2017 18:06 |

Reitings 1937
Man ir resna draudzene un no viņas daaaudz biežāk dzirdu skaudīgas un nievājošas piezīmes par sevi un pamana katru lieko gramu ko šat tad pieņemu klāt. Bet viņai es neko nesaku, viņa sevi cenšas nolikt tādā pozīcijā ka ir labāka par tievajām un visu laiku kaut kas jāpierāda. Daudz vairāk labus vārdus saņemu no slaidajām draudzenēm. Takā nevar teikt, ka apaļās tik jaukas un slaidās ir nejaukas pret apaļajâm
04.08.2017 18:12 |

Reitings 1335
Man gan bulciņas garšo. :) Un šokolāde, un vēl viss kaut kas.
Man besī gan apaļīgo čīkstēšana, gan tievo. Tu esi tieva, tev tas patīk, tev uz to norāda, par ko tur apvainoties? Priecājies!
04.08.2017 18:12 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man gan bulciņas garšo. Un šokolāde, un vēl viss kaut kas.

nu varbūt Vaņam garšo liķieris un kandža, un vēl vis kaut kas. Kāpēc viņam liegt to prieku sevi mīlēt katru dienu ar 0,5l?
04.08.2017 18:15 |

Reitings 1937
Par to, ka meklē manī defektus un norāda uz parādījušos riepiņu un cenšas kaut kā justies labāk, lai gan es neko sliktu nekad nesaku, tikai labu. Par to arī apvainojos :)
Man arī garšo bulciņas un viss pārējais
04.08.2017 18:17 |

Reitings 1180
Reģ: 03.06.2017
Visu,ko es redzu šajā video ir stulbā čikstēšana un sevis apmierināša,meklējot attaisnojumus no sērijas-"es kļuvu apalīga,jo sāku dzīvot kopā ar draugu un vajadzēja gatavot arī viņam"
04.08.2017 18:19 |

Reitings 1335
Nightsky, pēdējo komentāru par čīkstēšanu nerakstīju par tevi, bet citām tievajām, kurām jautā, vai viņas ēd utt.
04.08.2017 18:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits