Arī es noskatījos visu, jā kaut kam piekrītu, bet:
1 Kaut kā nonāca pie virssvara, bet to neattīstīja diskusijā tālāk, pasmējās un viss, nepastāstīja, kā sākās. Interesē, kas tad katrai ir bijis par iemeslu tam.
2 Diētu vienai ievērojot viss bija ok, bet nenoturējās, sanāk, iemesls bija pārlieku nepareiza ēšana. Tā es saprotu. Iespējams tā ir atbilde uz pirmo domu.
3 Tad tika noliktas tievās, ka tās uzreiz vājas, nespējīgas un neizturīgas, bet viņas gan visu var.
4 Jāsēž priekšā, nu ja loģiski padomā, tad ērtāk gan ir tā, gan pašām, gan citiem.
5 Tagad ir labi, bet veselības problēmas radīsies iespējams vēlāk – gluži nepamatoti jau nav tie ģimenes aizrādījumi un jautājums, kā viņi tika izteikti, varbūt pašām tikai likās, ka ar aizspriedumiem un tādu pamācīšanu.
6 Tievie uzreiz čīkst, ja kaut ko pasaka, bet plussize nē.
*
Un apaļīgajām, lai ko izteiktu, visiem ir simts reizes jāpārdomā, kā teikt, kāds tonis, ka tik neaizskar, kaut nekas vispār uz to virzienu (lieko svaru) nebūtu teikts. Tievām uzreiz bliež virsū par skaliem, skeletiem, aizpūšanu pa gaisu, vispār neēšanu un tā tālāk.
*
Kopumā man vienalga, lai ir laimīgs, lai gan domāju, ka pārāk liels svars nenāk par labu pašām, daļa no meitenēm bija ok, bet ar mazāku svaru iespējams justos vēl labāk un vairāk apmierinātas ar sevi. Ja vēl bērnam mācīs un piekops tādu dzīvesveidu, lai gan nav mana darīšana, bet žēl.