tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Varbūt kļūdos, bet man likās, ka tai stilistei ar roku ādu kaut kas nav ok. Varbūt vnk pret gladu atspiežoties tā, bet tomēr...
10.08.2017 00:42 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
petunijayyy
Es izpreperēju pa punktiem situāciju, kurā Tu mani apmeloji, kā arī atbildēju uz visām tavām muļķībām. Ņemot vērā, ka Tu neesi spējīga atbildēt par saviem vārdiem un vnk pārlec uz citu tēmu ar kārtējo nekonkrēto h***u, neredzu jēgu ar Tevi runāt. Neraksti man vairāk.
10.08.2017 10:45 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Sniegpārsliņām derētu izlasīt ceha jaunāko rakstu, kā reiz par šo tēmu. :D
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/cehslv-iecietibas-terorisms.d?id=49125853
10.08.2017 10:47 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Sniegpārsliņām derētu izlasīt ceha jaunāko rakstu, kā reiz par šo tēmu.
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/cehslv-iecietibas-terorisms.d?id=49125853

Beidzot ceham ļoti labs raksts!
Es arī par to, ka lietas jāsauc īstajos vārdos.
10.08.2017 12:17 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Neons, kādā ziņā to domāji?
*
miegalācis atgādināja, kā reiz biju ciemos svinībās. Viesiem nama māte visu laiku uzbāzās ar ‘’liec vēl, ko tik maz, tu vispār ēd, ko tur knābā, paņem, paņem’’, man vienkārši vairāk iekšā nelīda. Citiem ar nu tā. Pieklājības pēc uzliku vēl, tikmēr apaļīgākie jau divreiz bija papildinājuši porcijas ar kartupeļiem, gaļām, štovētiem kāpostiem, mērcēm, majonēzēm un jau gāja no plīts vilkt laukā kūku. Saimniecei patika diezgan gatavot, bet arī teica, viņai patīk tā kaaartīgi paēst, tad nu pati saprotot, ka rezultāts būs redzams. Reizēm viņa aiziet pasportot, bet viņa nevarot atmest saldumus, mērces, ar garšvielām, sviestiņā vai eļļā piededzināt daudz kas ir gardāks, kūku, kliņģeru cepšanu – ja jau sataisi, kādam arī viss jāapēd. Nav viņa, kā video redzamās, bet virs ir. Tāpēc jau viņu nenosodu vai kaut kā sliktāk vai šķībāk neskatījos, feina kā cilvēks. Ir gan bijuši dusmīgie, kas nesaprot, ka citam ir savādāk.
10.08.2017 12:29 |

Reitings 8847
Ceha raksts tīri labs, ar humoru pasniegta doma līdz kādam absurdam esam vai varam nonākt. Bija pārspīlējumi, bet lika aizdomāties pēdējais teikums: ''Jo neviens tik kvēli neprot ienīst kā iecietības sludinātāji''.
10.08.2017 12:38 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Kādreiz cehs man patika, varbūt tur bija citi rakstītāji, bet jo ilgāk viņi turpina savu radošo darbību, jo tizlāki raksti top. Ne tikai šis, bet arī par ārstiem utt. Nepatiesi, nepārbaudīti fakti. Bet ko var gribēt, ja viņi arī publicē savus rakstus tvnetā blakus rakstiem "pasākumā var redzēt bejonses pupiņus".
Būtu labāk lasījuši kādu no šīm -
1.Cīrulis, J. Matemātiskā loģika un kopu teorija. Rīga: Zvaigzne ABC, 2007
2.Copi, I. M., Informal logic. New York : Macmillan, 1986.
3.Copi, I. M., Introduction to logic. 9th ed. New York : Macmillan, 1994.
4.Fogelin,R.J. Understanding arguments : an introduction to informal logic. 4th ed., Fort Worth : Harcourt Brace Jovanovich, 1991
(saraksts nokopēts no lu lapas)
10.08.2017 13:14 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
@petunijayyy Diemžēl izlasīt nav māksla , bet saprast gan . Apbrīnojama ietiepība visus saukt par neloģiskiem , tikai savu neloģiskumu komentāros ieraudzīt nevar . Ļoti šaura domāšana , neskatoties uz labas literatūras ieteikšanu .
10.08.2017 13:22 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Es ceha rakstā neredzu neko jēdzīgu. Nē, nav taisnība, sākums likās pat ļoti ok
kļuvis par personīgo tribīni ikvienam kretīnam, kurš var un grib uzrausties uz skatuves, lai no tās izkliegtu komandas visiem pārējiem – kā pareizi justies, runāt, domāt, ēst un dzīvot vispār.
Bet daudzsološais sākums iet pretrunā ar tālāko -
līdzcilvēki sākuši baidīties publiski paust savas patiesās domas

Jo manā prātā tieši tā arī ir - internetā visiem gribās iestūķēt savu vispareizāko viedokli, mācīt citiem, ko ēst, kā vingrot, un kā dzīvot. Viņi pilnīgi noteikti nebaidās publiski paust savas /reizēm pilnīgi bezjēdzīgās un nevien aizskarošās, bet idiotiskās domas/ patiesās domas, bet ar sparu grūž tās rīklē citiem un ārdās, ja kāds atsakās tās sagremot.
Un reizēm šie aizskartie indivīdi, kas jūtas tik skumji, ka viņu ''patieso'' viedokli apsauc citi ''iecietīgie'' nesaprot vienu vienkāršu lietu - nevienmēr savas domas ir obligāti jāpauž. Normāli funkcionējoša, nesaindēta cilvēka pirmais instinkts nav izkliegt visas savas domas katram pretinācējam - tu esi resna govs! tu izskaties pēc pērtiķa! Tev ir pretīgas kurpes! Bet šad tad arī tiešām jēdzīgi cilvēki mēdz padomāt tādas ''ķecerīgas'' domas. Tad kur ir tā robeža starp patieso domu izteikšanu un nevajadzīgu katras pārdomas izvemšanu? Un tieši kāda mums darīšana, ja garām paiet meitene ar virssvaru un mini? Vai paiet garām vīrietis, kurš ož pēc sviedriem? Kāpēc ir cilvēki, kuriem tik ļoti gribas savas domas iebāzt citiem acīs? Tad būs mazāka pašvērtības sajūta, ja citiem neuzzinās mūsu ģeniālo domu?
Un ceha raksts ir TIK pārspīlēts - piemēram, cilvēku ar invalidiāti nesaukšanu par kropli, vai vīrieša ar virssvaru nesaukšanu par resno, norijušos kuli, es nesalīdzinātu ar izvarotājam ērtākas pozas ieņemšanu. Jāfiltrē, kad mūsu doma ir derīga un nozīmīga, lai kļūtu par sakāmo. Ne visam, kas ir galvā, jānāk uz āru. Sarakstīju baigo romānu, jo riktīgi uzkāpa uz nerva (īpaši tas ceha pārdramatizētais raksts par to, ka ļoti gribās kādu nosaukt par resnu vai idiotu vai vēl kaut ko un sērām, ka tas kļūst pieņemami retāk).
10.08.2017 14:08 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Gribetos redzet un zinat kadi tas ir pasi te seha rakstniecini.Dross ka loti lti slepjas..
10.08.2017 14:13 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
No kurienes vispār uzradās tas vārds "virssvars"?:-D
Vai "smagsvars" neizklausījās gana toleranti?:-D
Pardon, vienkārši šķiet smieklīga tā lavierēšana ap liekā svara apzīmējumiem.
10.08.2017 14:13 |

Reitings 23705
http://www.cehs.lv/autori/ sadi slepjas aiz svesam tizlam bildem.... ta loti leti.Izrads par vardiem neatbild, laikam skolniecini:-D
10.08.2017 14:14 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu ir diezgan skaidrs, ka virssvars ir liekais svars jo ir virs - tātad virs normas. Man labāk patīk kā tas izklausās, jo ir vienā vārdā.
Un vēl viena doma par rakstu - ir jābūt idiotam, lai domātu, ka pastāv tikai divi grāvji - vai nu pateikt visu, ko iedomājies, vai slavēt. Nav tikai divu opciju. Ja, piemēram, kāds ko pazīstas ir ar lielu lieko svaru/aptaukojies/virssvaru, tad nav tā, ka ir opcijas pateikt - tu esi resns vai -o, je, tu esi tik smukiņš, viss ok! Ir pilnīgi stulbi uzskatīt, ka noklusējot kaut kādu indi, mēs uzreiz veicinām. Bet otrā galējībā ar savām reizēm superkruti patiesajām domām gan mēs iekrītam - ja cilvēkam ir ēšanas traucējumi (vienalga, tievs vai ar lieko svaru), tad ar saviem komentŗiem mēs stāvokli varam padarīt daudz, daudz sliktāku. Bet tas jau tā, vienalga, galvenais, lai varētu pateikt savas domas skaļi.
10.08.2017 14:18 |

Reitings 8847
Liepulapa, manuprāt, raksts gluži nebija par to un par galējībām ne tik. Par to, ka pasakot jebko mūsdienās, tu aizvaino cilvēku un nav runa par rupjībām, ko te izcēli. Un tad jau smagsvars, liekais svars, smagāks par citiem, var būt mierīgi arī, vienā vārdā.
kļuvis par personīgo tribīni ikvienam kretīnam, kurš var un grib uzrausties uz skatuves, lai no tās izkliegtu komandas visiem pārējiem – kā pareizi justies, runāt, domāt, ēst un dzīvot vispār.
Bet daudzsološais sākums iet pretrunā ar tālāko -
līdzcilvēki sākuši baidīties publiski paust savas patiesās domas

Un šis man neizskatās pretrunās, jo ir pausts, ka visiem tagad ir iespējams vārīties publiskā telpā par jebko, bet tas ir nonivilējies līdz tādam līmenim, ka savas patiesās domas ir bail teikt, jo visu traktē ārkārtīgi saasināti. Kā šeit - pasaki resns, viss, cauri ar tevi ir, pats resns un vēl aprobežots.
10.08.2017 14:31 |

Reitings 8847
Ne tikai šis, bet arī par ārstiem utt. Nepatiesi, nepārbaudīti fakti.

Ja par ģimenes ārstu rakstu runā, cik atceros, ļoti daudz taisnības.
10.08.2017 14:40 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Tām, kuras te cepās par cehu, viņu mājaslapā ir atrodams šāds teksts:
Brīdinājums alternatīvi apdāvinātajiem: Cehs.lv ir humora portāls - tā saturs nav jāuztver burtiski un/vai nopietni.

Virssvars, manuprāt, izklausās tolerantāk, nekā smagsvars, bet, nu, tās jau tikai manas domas.
10.08.2017 16:33 |

Reitings 23705
humos ir , vai ari vina nav! Seha komandinai smagi kompleksi skolniekiem:-D
10.08.2017 17:02 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Lasīju cehs.lv rakstu un skaļi smējos, izbaudīju katru vārdu, piekrītu par visiem 100%, lai arī ar humoru un sarkasmu, bet ļoti patiesi uzrakstīts.
Esmu bijusi abās nometnes pusēs, gan ļoti tievajos, kur katrs skrien ar gaļas gabalu pakaļ un aizrāda, ka izskaties pēc dēļa un drīz jau cauri spīdēs, gan tajā, kur mitinās ar virssvaru. Pa lielam spēriens pa pakaļu ir nepieciešams, lai attaptos no "īsto sieviešu", "vīrieši uz kauliem nekrīt", "man viss ir ļoti labi" labsajūtas radītā burbuļa. Apaļi cilvēki bieži sev iestāsta, ieņem šādu pozīciju, lai negribētu un nespētu pieņemt, ka tas tomēr nav OK staigāt riņķī ar 20 kg peldriņķi ap vidukli, vai 5 ziemas kažokiem mugurā.
Visām video redzamajām sievietēm ir izteikts svars no lieko apēsto kaloriju daudzuma, dažai arī stresa vai "nervozais vēders". Viņas visas stāsta cik daudz pārvietojas, cik spējīgas izturēt, tad attiecīgi rodas jautājums, vai no šādas fiziskas slodzes svaram nevajadzētu pašam lēnām zust?! Attiecīgi secinu, ka tomēr tas ko patērē organisms nav proporcionāls pret to, kas tiek uzņemts. Nekādu kritiku neiztur komentārs, kur meitene teica, ka apaļa palika pēc tam, kad sāka dzīvot kopā ar dzīvesbiedru, es atvainojos, vai ģimenes dzīve automātiski atļauj palaisties?!
Jebkurā gadījumā būt ar virssvaru, bez tā, tievam, utt un tjp ir katra paša izvēle, attiecīgi jāspēj pieņemt, ka būs ieteikumi, komentāri un centieni palīdzēt, ja arī pats to negribēsi. Palīdzēt mēs varam sev paši, tikai ja to vēlamies un atzīstam, ka mums tāda palīdzība nepieciešama.
10.08.2017 17:25 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Dūja, kas tieši tev tur šķita patiess?
Es biju izlasījusi Latvijas Ārstu biedrības prezidenta Pļaviņa vēstuli valsts amatpersonām un man tā šķita daudz patiesāka par no gaisa sagrābstītām frāzēm, ko izteica cehs, kam ar ārstiem ir tikai tik daudz darīšanas kā pacienta lomā. Cehs vairs neatšķiras no Tvneta, Delfi utt, galvenais ir radīt sensāciju. Man šķiet, ka, iespējams, senāk tas līdzinājās humoristiskam projektam, bet tad tika "nopirkts" un saturs pārveidots.
10.08.2017 17:58 |

Reitings 23705
hA Arsti ir idiot jo cehs.lv ir vaisi skolniecini kas slejas zem citu bildem ar 4 ausgtakam izglit ibam un lielu dzives pieredzi?:-D:-D:-D:-D:-D un davai paluresim uz vinu radiem, bija te dama kas apdirsa tiesi apkakaja ciats mamas , kamer izradjas pasas gimene visi pec 35 gadiem resni !
un vel PEC cERNOBILAS ARI BLAKUS ESOSA LV veza slimnieku skaist strap berniem un jauniem clvekiempalielinajs par vairak ka 100% bet tur ja fabut zinasanam lai ...ai besii ka bernus skolnieksu bezdarbnieksu kas slepjas aIZ SVESXIEM FOTO KAUT KA VISPAR VERGI UZTVER
10.08.2017 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits