Ļoti strīdīgs video , kā teikt.
Esmu bijusi gan tieva, gan "apaļīga"
Un visas , manšķiet, tās bija atrunas,kas video tika pieminētas , par sevi kā plus size sievietēm.
Kā augšup minejā ,kāda no Jums - jāmīl gan tieva, gan apaļīga. Ar ko sliktākas ir tievās , no apaļīgām? Un apaļīgās no tievajām?
Tie ir aizvanojumi, jo parasti "apaļīgākus" cilvēkus aizvaino publiski, pasakot , piemēram, kādu dzēlīgu piezīmi kā -"Zini, Tev vajadzētu nomest mazliet svaru, lai Tu vispār varētu staigāt šortos, jo tās ciskas izspiežas pārāk" līdz ar to viņi apceļ "tievos" ,ka nebūs tik kārni, caurbiras un būs prasmīgākas.
Atceros, kad es biju apaļīga skolas laikos un man bieži izteica par svaru piezīmēs, ieteikumus un visu to, toreiz tas ļoti sāpēja, ka bija jāstaigā melnā krāsā , lai izskatītos tieva. Biju pakļauta sabiedrības aizspriedumiem. Otreiz noteikti darītu citādāk.
Savukārt, ka paliku tievāka, mani visu laiku "pazākāja" manas paziņas, kas bija apaļīgas , kuras teica kad esmu pārāk tieva, kauli spiežas lauka, kad man krūtis pazudušas, viņam redz ir krūtis.
Es galīgi nepiekrītu šīm sievietēm, kuras video saka ,ka ir ārkārtīgi veselīgas! Jā , viņas ir simpātiskas un skaistas. Un tiešām neēd tajā Makdonaldā, bet tomēr pārsniedz svaru, ko mūsdienās sauc par lieko svaru. Es to izdariju , jo arī biju tik veselīga tā teikt, bet man rūpēja manas kājas, mans augums , es nebiju pašpietiekama pilnīgi. Un es arī needu MD, bet gan mājas ēdienu un tā pat svars nekritās. Nācās ikdienu - diētu, treniņus, kustības visu izdomāt, no jauna pielikt un tad tik mainijās ,kaut kas. Tas bija smags darbs, bet šeit sievietes ,manuprāt, meklē attaisnojumus :)