OK, Caloo, lai būtu palags
1.Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās? - nosaukt resnu par resnu, nu ļoti pretīgi.
Šis ir ne pa tēmu :-D
2.Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu - FAKTS!
tas ir fakts arī par daudziem ne-apaļīgiem cilvēkiem
3.Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu. - mans viedoklis, pie kura es palieku un neko aizvainojošu tur neredzu
Mans viedoklis, savukārt, ir, ka apgalvot, ka kāda sabiedrības grupa sevi nemīl ir šai grupai aizvainojoša, pie tā palieku es
4.ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina - nu šaaaaausmīgi pretīgs komentārs.
Par jauku arī nenosauksi, kā arī neticu autorei, vai arī viņa apgrozās šausmīgu cilvēku sabiedrībā
5.bieži vien cilvēki ar lieko svaru vairāk par 100 kg,diemžēl ož,jo krokas sasvīst un sāk smakot - FAKTS!
Tādēļ vien, ka tu kaut ko uzraksti ar Caps Lock, to nepadara par taisnību. Sviedri neož vispar, smaku rada baktērijas, kas tajos vairojas. Smird tie, kas nemazgājas, nemaina drēbes.
6.resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai? - kas vainas šādam viedoklim? Manuprāt slimības, kuru cēlonis ir pašu cilvēku nerūpēšanās par sevi, būtu jāārstē tikai par viņu pašu naudu. Smēkētājiem - plaušu vēzi utt. Varbūt tas liktu padomāt par sevi...
Neaizmirsti arī visus atkarībniekus, STS, stulbuma vai pārgalvības izraisītus veselības traucējumus, agresīvos šoferus, tos, kas neārstējas laicīgi un pie ārsta nonāk jau ar ielaistām problēmām, principā grūtniecība un dzemdības arī ir pašizvēlēts pasākums... Šī, protams, ir ironija no manas puses. Resni cilvēki arī ir nodokļu maksātāji, kādēļ gan lai viņiem nepienāktos nodokļu maksātāju bonusi?
7.es varu saderēt, ka ja viņām būtu iespēja saglabāt nemainīgi normālu svaru neatkarīgi no apēstā daudzuma, tad viņu mutes kustētos nepārtraukti... - mans viedoklis, izrauts no konteksta runājot par stilistes teikto, kur viņa pati atzina, ka sporto tāpēc, lai varētu ēst vairāk!
Kas tieši ir tas konteksts, kas šeit trūkst un ar kuru mainītos teiktā nozīme? Tu saki, ka viņas (domājams sievietes video) ēstu bez apstājas, ja būtu tāda iespēja, proti, nekas viņām nav svarīgāks. Nu nav šī jauka lieta, ko teikt par svešiem cilvēkiem
8.Iespējams, esot apaļam (resnam) mainās arī uztvere, un gribasspēks, jo tas ir vienīgais kā es izskaidrotu tādu nolaidību pret sevi un savu veselību. - kas vainas šādam viedoklim? Šis arī ir pretīgs? Tad liec galdā argumentus pretī!
un kas vainas manam viedoklim, ka šis citāts ir ar negatīvu pieskaņu?
.
Interesanti, ka tu pieprasi no manis argumentus, kamēr pats tādus nepiedāvā.
Par to ar kādu mērķi atlasīju visus citātus, minēju jau vismaz 2 reizes vairāk neatkārtošos.
.
.
Es pareizi saprotu - Tu domā, ka ja reiz mēs redzot 150kg tanti nedrīkstam secināt, ka viņa nespēj kontrolēt savu izēšanās kāri, vai, ka acīmredzot viņai izēšanās ir svarīgāka, nekā viņas izskats un veselība
Tu daļēji pareizi saproti. Mēs tiešām
nedrīkstam secināt, ka viņa nespēj kontrolēt savu izēšanās kāri, jo mēs tikai paskatoties uz viņu nezinām vai šī tante vispār grib ierobežot savu izēšanos. Iespējams, ka, ja viņa gribētu ko ierobežot, ierobežotu bez problēmām. Otrajam es sliecos piekrist, bet paliek atvērts jautājums vai viņai labs izskats nozīmē to pašu, ko mums
.
.
DDR tīri labi uzrakstīja, bet tur īsti nav kur piekasīties, vot i nekādas reakcijas.
Ja šis bija domāts manā virzienā tad lieki, jo es pilnībā piekrītu visam, ko DDR rakstīja, jo sevišķi šim:
Nekad neesmu nosodījusi apaļīgus un aptaukojušos cilvēkus - jo, tā ir brīva viņu izvēle tādiem būt.