tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tacu bitab vienalga kads kurai svesai sieviet ir svars, butiski ka vina laimiga privata dzive. Laimiga sieviete tas sabieribai ir svargi.
Un ir daudz sladu vientulu sieviesu, laikam jau ta laime svara neslepjas. Kamer cilvekam pasam netrauce lai dzivo ka velas.
08.08.2017 13:58 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Twinmom
Palieku pie sava - izdarīt secinājumus par cilvēka raksturu tikai vadoties no izskata ir aprobežoti.

Es pareizi saprotu - Tu domā, ka ja reiz mēs redzot 150kg tanti nedrīkstam secināt, ka viņa nespēj kontrolēt savu izēšanās kāri, vai, ka acīmredzot viņai izēšanās ir svarīgāka, nekā viņas izskats un veselība, tad tieši tāpat mēs nedrīkstam ikdienā redzot cilvēku ar nemazgātiem matiem, netīriem nagiem, novazātās drēbēs, pēc viņa ārējā izskata secināt, ka viņš ir nevīžīgs un nekārtīgs? Tev nešķiet absurdi ignorēt acīmredzamas lietas?
08.08.2017 13:58 |

Reitings 23705
Palieku pie sava - izdarīt secinājumus par cilvēka raksturu tikai vadoties no izskata ir aprobežoti.
drikst izdarit secinajumus bet kuru vispar tavi secinajumi interse? DDomaju ka pieaugusiem pinigi nosplauties par svesu cilveku kaut kadiem viedokliem.;-)
08.08.2017 14:00 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es kaut kā nemanu, ka meitenes te izsakas tīri dēļ izskata. Te 100x tiek minēti iemesli, piemēri no dzīves, pašā video redzētais kā iemesls saviem izteikumiem. Bet tas tiek ignorēts, jo redziet ja cilvēks ir resns, viss, neko nevar teikt, diskutēt un akli jāatbalsta. (t)
08.08.2017 14:02 |

Reitings 13
Reģ: 23.04.2017
Jebkuri liekie kilogrami rodas no pārāk daudz uzņemtām kcal. Jā - ir tas mini procents, kam ir dažādas problēmas (piesauks man tagad vairogdziedzerus, hormonus un pat absurdas lietas) - nenoliedzu, ir cilvēki, kam ir grūtāk nomest svaru (kā arī noturēt to uz vietas), jo to apgrūtina minētie faktori un daudzi citi - bet - vēl joprojām spēkā ir kcal likums - ko uzņem par daudz un neiztērē enerģijā, tas uzkrājas rezervēs.
Bet video, kur atklāti saka, ka - ar virssvaru jūtas labi un, ka īsta sieviete ir tā, kurai ir miesa uz kauliem - kaut kas tomēr tajā pašvērtējumā nav līdz galam izveidojies. Kādēļ tad būtu jāsludina acīmredzamais (viņuprāt, ja apaļīgums ir norma).. Jo citi tam netic? Jūties labi, kāda esi, kalsnās taču neveido video un nestāsta, cik fantastiski ir būt tievām..
Atklāti pateikt? Kurš koncentrācijas nometnēs bija resns? 1 no 1000? (Jā jā, varat komentēt, kāds neradījums esmu - bet, padomājiet par jautājumu). Uzskatāt, ka arī tur nebija cilvēku ar viedokli: "svars ir iedzimts", "man problēmas ar vielmaiņu", "ēdu maz". Protams, tas ir savādāk, jo bez ēdiena izdzina līdz spēku izsīkumam un vēl tālāk. Bet - kur tad pēkšņi pazuda liekie kilogrami? Ja jau ir tādas problēmas, kuru dēļ svars nekad nekritīsies..
Ja ēdīsi atbilstoši iztērētajām kcal - ļooooti grūti ir uzņemt kaut pāris liekus kilogramus (nerunāju par minimālām svārstībām). GRIBASSPĒKU VAJAG! Un ar to lielai daļai ir ļoti grūti - tāpēc arī rodas "basņas" par - nekad nenometamu svaru, iedzimtību un to, ka tieši tā jau ir perfekti.
Nekad neesmu nosodījusi apaļīgus un aptaukojušos cilvēkus - jo, tā ir brīva viņu izvēle tādiem būt. Bet būt kalsnam- tā ne vienmēr ir izvēle, ja vielmaiņa "apsteidz gaismas ātrumu".
Un forumā, tāpat kā dzīvē ir dažādas meitenes ar dažādiem augumiem un to parametriem - bet tik un tā rodas ķīviņš resnās vs tievās, jo arī viedoklis katrai ir savs.
Palags ne palags, bet ceru, ka vismaz kāda ieklausīsies - derēs arī pretreakcija.
08.08.2017 14:05 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
:-D:-D:-D
Tas nr.1, ko Caloo ielika, manā orğinālajā postā bija jautājums uz kuru pārējie citāti ir atbildes. Laikam citādāk vajadzēja noformēt :-D
.
Ar uzsvariem es domāju tekstu treknrakstā, varu, speciāli tev, uzrakstīt velreiz.
2. Problēmas ar raksturu
3. Nemīl sevi
4. Aizvainojoši izsakas par tievākām
5. Ir riebīgas
6. Smird
8. Traucē apkārtējiem
9. Necenšas (uzlaboties)
10. Ja varētu, ēstu bez apstājas (dzīvē svarīga tikai rīšana)
11. Nav gribasspēka
14. Muļķes
Atkārtošu velreiz, mans pirmais komentārs bija domāts nevis sīkai katra vārda izķidāšanai, bet kopējās ainas demonstrēšanai.
08.08.2017 14:07 |

Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
Twinmom, kādu Tu redzi kopainu par video?
08.08.2017 14:11 |

Reitings 23705
Smird un mulkes maini visvairak sasmidinaja.. :-D
08.08.2017 14:12 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Twinmom, nu, kas šajos vārdos nepatīk? Izrauj no visa teksta vēl varbūt pa vienam vārdam un būs ''lielāks'' pamats ko izķidāt. Kur tur ir pausts naids tieši pret šiem cilvēkiem, jo viņiem ir liekais svars? Tur ir piemēri no dzīves, ko cilvēki izteica, nu ja ož - ne smird, kā pārveidoji pati pa savam (arī citos par rīšanu ir absolūti tava interpretācija) - nu tad tā bija. Tas pats būtu - tievās kauli spiežas man ribās, tāpēc viņām būtu jātaisa video, kur stāstītu, ka īstās sievietes ir ar redzamiem kauliem un kā viņas apvaino izskata dēļ, iesakot sportot, piemēram?
08.08.2017 14:13 |

Reitings 23705
Vispar mani svesi resni ne kaulaini cilveki netrauce vispar, es vinus nemanu mani pat neinterse ka kurs tur izskatas. Trauce tadi kas dusa iet reizi nedela, nemak vai nezin ka it oapsi vasar2 reiz diena dusa obligata. Bet citu svars ir tikai vinu problema.
08.08.2017 14:15 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Pilnībā piekrītu Duuja. Vai tiešām fakta konstatēšana, sakot, ka cilvēks ir resns, ir jāuztver aizskaroši? Ja par to apvainojas, tad tiešām atliek tikai domāt, ka pašu cilvēku paša svara problēmas īsti neapmierina. Man šī problēma ikdienā neaizņem prātu, bet ja kāds tusnis nāk klāt un saka, ka esmu pārāk tieva, tad nekas cits neatliek kā iespraust cepumu starp viņa tauku rievām un pasmīnēt. Vai ieraugot šo čiksi, neatskatīsieties un nešausmināsieties? Tāpat arī šausminās par resniem cilvēkiem, jo tas NAV normāli, vienalga vai zem tā slēpjas nolaidība vai slimības, tāpat kā šai meitenei.
08.08.2017 14:16 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Palieku pie sava - izdarīt secinājumus par cilvēka raksturu tikai vadoties no izskata ir aprobežoti

Twinmom taču arī izsaka tikai savu viedokli.
Tās meitenes/sievietes, kas intersējas par to, kāpēc sievietes video nerunāja par to, kā viņas uzņēma svaru - varbūt aizrakstiet video autorei, kura iespējams izveidos jaunu diskusiju iztirzājot tieši šo tēmu. Tas video taču nav nekāds oficiāls paziņojums vai likums - neformāli pasēdēja un patērzēja par tēmu (kas nebūt nesaucās "Liekais svars viss par un ap to"). Ok, nepiekrīti viņu skatījumam, uzskati, ka visas kā viena apsmēja tievos (khm khm, un Twinmom uztvere tiek apzīmēta par saasinātu (t)) - izsakies - tak neviens jau nav teicis, ka nevar (vai arī esmu palaidusi garām?), bet tā pat arī tie, kuri nepiekrīt šeit paustajiem apgalvojumiem vai arī veidam kā tie tiek pausti, var taču to pateikt (vai arī nē?)?
08.08.2017 14:17 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Negribas iedomāties kāda būtu reakcija ja slaidās meitenes uztaisītu video un runātu par to ka mīl sevi slaidas, tad gan tiktu sperti zibeņi. Jo ja meitene ar lielām krūtīm mīl savas krūtis, viņa tādā veidā noliek mazo krūšu īpašnieces. Ja mazo krūšu īpašnieces mīl savas mazās krūtis, tad gan - you go girl! Ja vīrs lepojas ar savu apaļīgo sievu, viņš ir zelts, bet ja vīrietis lepojas ar savu sportiskā auguma meiteni, viņš ir kretīns kuram interesē tikai izskats. Dubultie standarti (t)
08.08.2017 14:18 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nu 3.- kā var mīlēt sevi un nolaist līdz tādam līmenim? Ja jau sevi mīl, tad attiecīgi arī rūpējas par ķermeni. Rūpēties par ķermeni nozīmē ne tikai nomazgāties, uzlikt krēmu, uztaisīt frizūru un uzkrāsoties, iztīrīt zobus.
08.08.2017 14:18 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Jo ja meitene ar lielām krūtīm mīl savas krūtis, viņa tādā veidā noliek mazo krūšu īpašnieces. Ja mazo krūšu īpašnieces mīl savas mazās krūtis, tad gan - you go girl! Ja vīrs lepojas ar savu apaļīgo sievu, viņš ir zelts, bet ja vīrietis lepojas ar savu sportiskā auguma meiteni, viņš ir kretīns kuram interesē tikai izskats. Dubultie standarti

++
08.08.2017 14:20 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nekur jau neviens nerakstīja, ka visas video katru sekundi nozākā tievās, bet pretrunas bija redzamas, manuprāt. Oponēt uztverei un secinājumiem no video taču arī var. :-) Ne jau mums jādzīvo viņu dzīve, bet tas jau neliedz izteikt domas par to, ka nesaista kopā lietas, kas ietekmē to - ko, paskatoties uz maziem bērniem, nereti var novērot un ir diezgan žēl. Man patiktu, ja būtu plašāka izpratne par šo visu, no abām pusēm apskatot situāciju. Tāpat nemazgāto matu, netīro drēbju piemērs, jā, faktiski netraucē, lai jau dzīvo, bet ja man sabiedriskajā tāds iekāpj, es drīkstu nodomāt un konstatēt, ka kaut kas tur nav labi ar rūpēm pret sevi. Nu tas tā, atkāpei, ne jau es kādam uz ielas ko saku, bet ja jau veidots video, tad diskusija ir aizsākta.
08.08.2017 14:30 |

Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
Manuprāt, matu krāsu, garumu, krūšu izmēru, cilvēka garumu utml nevar likt vienā maisā ar svaru, jo cilvēka garumam, krūšu izmēram un ar to saistītajiem kašķiem nav satura, proti, nav normas, cik būtu jābūt garam "normālam" cilvēkam, jo augums veselību neiespaido, tāpat ir arī ar krūšu izmēru. Sieviete var būt normālā svarā, bet bez sešpakas - atkal gaumes jautājums. Savukārt cilvēki ar lieko svaru primāri apdraud paši savu veselību un rada papildu izdevumus pārējiem, ja ne tagad, tad nākotnē noteikti, līdz ar to tās jau ir citas kategorijas, kur nevar teikt, ka tas ir "tikai gaumes jautājums".
08.08.2017 14:31 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
;-)
08.08.2017 14:33 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Es, piemēram, neko nevaru darīt ar savu svaru, jo tāda ir mana vielmaiņa. Aptuveni 18 gadu vecumā, kad vēl nebija izveidojušies gurni un formas kopumā, bieži dzirdēju dzēlīgus tekstus un interesanti tas, ka tieši no resniem cilvēkiem. Viņiem es ļoti traucēju, tā arī nesapratu, kāpēc. :-D
08.08.2017 14:37 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
kā var mīlēt sevi un nolaist līdz tādam līmenim? Ja jau sevi mīl, tad attiecīgi arī rūpējas par ķermeni.

Tā ir tava interpretācija pa tēmu, visai pasaulei tam nav obligāti jāpakļaujas.
08.08.2017 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits