Jebkuri liekie kilogrami rodas no pārāk daudz uzņemtām kcal. Jā - ir tas mini procents, kam ir dažādas problēmas (piesauks man tagad vairogdziedzerus, hormonus un pat absurdas lietas) - nenoliedzu, ir cilvēki, kam ir grūtāk nomest svaru (kā arī noturēt to uz vietas), jo to apgrūtina minētie faktori un daudzi citi - bet - vēl joprojām spēkā ir kcal likums - ko uzņem par daudz un neiztērē enerģijā, tas uzkrājas rezervēs.
Bet video, kur atklāti saka, ka - ar virssvaru jūtas labi un, ka īsta sieviete ir tā, kurai ir miesa uz kauliem - kaut kas tomēr tajā pašvērtējumā nav līdz galam izveidojies. Kādēļ tad būtu jāsludina acīmredzamais (viņuprāt, ja apaļīgums ir norma).. Jo citi tam netic? Jūties labi, kāda esi, kalsnās taču neveido video un nestāsta, cik fantastiski ir būt tievām..
Atklāti pateikt? Kurš koncentrācijas nometnēs bija resns? 1 no 1000? (Jā jā, varat komentēt, kāds neradījums esmu - bet, padomājiet par jautājumu). Uzskatāt, ka arī tur nebija cilvēku ar viedokli: "svars ir iedzimts", "man problēmas ar vielmaiņu", "ēdu maz". Protams, tas ir savādāk, jo bez ēdiena izdzina līdz spēku izsīkumam un vēl tālāk. Bet - kur tad pēkšņi pazuda liekie kilogrami? Ja jau ir tādas problēmas, kuru dēļ svars nekad nekritīsies..
Ja ēdīsi atbilstoši iztērētajām kcal - ļooooti grūti ir uzņemt kaut pāris liekus kilogramus (nerunāju par minimālām svārstībām). GRIBASSPĒKU VAJAG! Un ar to lielai daļai ir ļoti grūti - tāpēc arī rodas "basņas" par - nekad nenometamu svaru, iedzimtību un to, ka tieši tā jau ir perfekti.
Nekad neesmu nosodījusi apaļīgus un aptaukojušos cilvēkus - jo, tā ir brīva viņu izvēle tādiem būt. Bet būt kalsnam- tā ne vienmēr ir izvēle, ja vielmaiņa "apsteidz gaismas ātrumu".
Un forumā, tāpat kā dzīvē ir dažādas meitenes ar dažādiem augumiem un to parametriem - bet tik un tā rodas ķīviņš resnās vs tievās, jo arī viedoklis katrai ir savs.
Palags ne palags, bet ceru, ka vismaz kāda ieklausīsies - derēs arī pretreakcija.